To je to što me zanima!

Slovenski novinar: Orgija s HIV-om ima i u Hrvatskoj

Dr. J. Tomažič, voditelj odjela za HIV u ljubljanskoj Infektivnoj bolnici, kaže kako je od 350 Slovenaca njih čak desetak zarazilo na orgijama u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Novinar jednog slovenskog portala izjavio je kako orgija s HIV pozitivnim učesnikom ima i u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list. O "slovenskom ruletu" u kojem sudjeluje i jedan sudionik zaražen HIV-om pričao je s jednim muškarcem (25) koji je to sve proživio. Muškarac tvrdi kako je čar orgija adrenalin, odnosno osjećaj koji sudionike preplavi nekoliko dana kasnije kada shvate da nisu zaraženi. Doktor Janez Tomažič, voditelj odjela za HIV u ljubljanskoj Infektivnoj bolnici,kaže kako je od 350 Slovenaca njih desetak ispričalo da se zarazilo na orgijama u Zagrebu. Navodno se radi o swingerskoj sceni koja uključuje ljude svih seksualnih sklonosti.
- Ipak ne radi se o zabavama na kojima se svjesno širi HIV, nego orgijama na kojima su se slučajno zarazili Aidsom - kaže Tomažič. Dodaje da ako im se javi sudionik jedne takve opasne orgije da mu daje lijekove iduća četiri tjedna koji za 90 posto smanjuju rizik od aktivacije virusa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bubislav 24.04.2010.

    pa rijetko kad ima orgija bez hiva

  • predsjednik03 24.04.2010.

    ahhahahahaahahahhaha tooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • SunTzu 24.04.2010.

    pa ima i u Bihacu ...ako cemo tako sto sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare