To je to što me zanima!

Slučaj Maddie: Roditelji postali glavni osumnjičeni

Kate i Gerry McCann glavni su osumnjičenici za nestanak kćeri Madelaine iz portugalskog ljetovališta početkom svibnja 2007.
Vidi originalni članak

Kate i Gerry McCann postali su glavnim osumnjičenima za nestanak kćeri Madelaine iz portugalskog ljetovališta početkom svibnja prošle godine. Policija je sve više uvjerena da su roditelji slučajno ubili svoju kćer, a onda njeno tijelo sakrili. McCanovi su osumnjičeni na temelju forenzičkih dokaza iz apartmana. Ako im se i dokaže krivnja, problem je što se ne zna kakva vrsta zločina je počinjena. Ne zna se je li riječ o otmici ili ubojstvu. Prvi osumnjičeni Robert Murat nada se da bi ovih dana mogao biti skinut s popisa osumnjičenika.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bronx77 03.01.2008.

    pametna arisa malo fulala nick. ja buzdovanu dam glas kad me obori...

  • vemi 03.01.2008.

    Anti-gardy, možda ne rade namjerno, ali rade jako loše, počev od kontaminiranih forenzičnih uzoraka, pa nadalje. Nedavna izjava privatnog detektiva da \"steže obruč oko otmičara\" i da će \"Maddie biti kući prije Božića\", je bila vrhunac cijelog tog cirkusa. Meni je u krajnjoj liniji žao jedino djeteta, a kao roditelju mi je nezamislivo da bi netko ubio svoje dijete. Da li su ipak roditelji krivi, trebalo je definirati na samom početku istrage, a ne sada. Zato je ova loše obavljena istraga i ostala bez konačnog rezultata. Nažalost.

  • Blue Light 03.01.2008.

    i ja moram ić bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare