To je to što me zanima!

Slučaj 'Planinska': Svjedoči Čobankovićev državni tajnik

Nakon mjesec dana pauze nastavlja se suđenje Ivi Sanaderu u kojem ga se tereti da je dobio 17 milijuna kuna provizije za spornu kupoprodaju zgrade u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nakon stanke od mjesec dana nastavlja se suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Planinska. Podsjetimo, riječ je o kupoprodaji zgrade u Planinskoj ulici u Zagrebu od koje je bivši premijer i predsjednik HDZ-a navodno dobio 17 milijuna kuna provizije. 

U tom su slučaju optuženi i bivši vlasnik prodane zgrade Stjepan Fiolić te Mladen Mlinarević čija je tvrtka 2009. u procjeni navodno udvostručila vrijednost nekretnine koju je za 79,9 milijuna kuna kupilo Ministarstvo regionalnog razvoja. 

Tadašnji ministar Petar Čobanković prije suđenja je priznao sudjelovanje u malverzacijama oko zgrade u Planinskoj pa je 'sporazumno' osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu koju je zamijenio radom za opće dobro.  

U nastavku suđenja trebao bi svjedočiti Čobankovićev državni tajnik Luka Živanović.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Neutralni 19.06.2013.

    Daj nam Bože kinesku vlast samo 15 dana da ova govna pročisti pa da normalni građani mogu pošteno živjeti od svog rada i da mladi vide poštenje kao vrlinu a ne manu. AMEN!

  • bettyboop25 19.06.2013.

    Kako brzo mjesec je prošao,nisam primijetila da nema Sandi -bega.??

  • kung fu panda 19.06.2013.

    dobro još i postoji naša državica koliki su se namirili za par generacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare