To je to što me zanima!

"Slučaj stan": DORH istražuje pomoćnika ministra branitelja?

Naime, branitelj Mario Vrbanić iz Vukovara Telegramu je dao na uvid mobitel pun poruka u kojima se dopisivao s pomoćnikom ministra koji mu je savjetovao "da provali u stan, a oni će zažmiriti"
Vidi originalni članak

Mario Vrbanić, čovjek koji je optužio pomoćnika ministra branitelja da mu je sugerirao provalu u prazan stan, pozvan je danas na razgovor u policiju, piše Telegram. 

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru potvrdilo je za Telegram da se istražuje slučaj pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića koji je Mariju Vrbaniću sugerirao da provali u prazan stan kako bi riješio svoj stambeni problem. 

MINISTAR MEDVED: 'Poznat mi je slučaj 'stan', taj čovjek nije hrvatski branitelj...'

- Nadležno državno odvjetništvo obaviješteno je da policija provodi radnje iz svoje nadležnosti - stoji u kratkom odgovoru. 

Na pitanje je li istina da je njegov pomoćnik jednom branitelju dao do znanja da bi mogao provaliti u jedan prazan stan, ministar Tomo Medved je odgovorio

- Poznat mi je taj predmet, zatražio sam cjelokupno izvješće o korespondenciji. Ono što znam, ne radi se hrvatskom branitelju, radi se o skrbniku majke čiji je drugi sin počinio suicid 2011. godine. Utvrdit ćemo sve okolnosti, a ako je došlo do propusta odgovorna osoba ni u kojem slučaju ne može i ne smije tako korespondirati - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bajica1009 16.01.2019.

    Cijelo ministarstvo je leglo kriminala od postanka pa do danas, trošenje namještanje zapošljavanje štimanje računa i treba ga istražiti i odgovorne sankcionirati

  • POTPEC 16.01.2019.

    Zašto me ništa ne čudi u ovoj prići. NAŽALOST mnogi pravi branitelji ne mogu ostvariti svoja prava, dok oni koji imaju pomoć partije ili njihovih uhljeba vrlo lako dolaze i do statusa branitelja i do svojih prava.

  • x00x 16.01.2019.

    di je glogoski da obrani status branitelja od ovakvih dogadjaja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare