To je to što me zanima!

Slučaj Žužić: Zašto su pustili vozača-ubojicu?

Neutješni roditelji i njen dečko Hrvoje Matijašić pitaju se kako je moguće da je Žužić pušten baš na rođendan pokojne Ružice Pavić (19)
Vidi originalni članak

 Sud u Velikoj Gorici pustio je na slobodu mladića koji je pijan 1. kolovoza, vraćajući se iz noćnog provoda, BMW-om udario u Opel Corsu i usmrtio Ružicu Pavić (19) te teško ozlijedio njenog dečka Hrvoja Matijašića. Policija ne želi reći jesu li mu oduzeli vozačku dozvolu, iako je već i ranije imao prometne prekršaje. Žužićev odvjetnik najavio je da će tek predati vozačku na policiju. Javnost zanima hoće li se ovaj slučaj pretvoriti u još jednu pravosudnu farsu i da li će sud biti blaži prema sinu tajkuna Željka Žužića?

Idi na 24sata

Komentari 67

  • diki 28.09.2007.

    Onaj tko s namjerom popije više nego što može ili smije nositi, pa izazove nesreću s smrtnom posljedicom, MORA odgovarati kao i svaki drugi ubojica. To bi bilo pravedno. Javljaju se neki dušobrižnici za ljudska prava, pa glume pametne u smislu, pa nije on htio, omaklo mu se, pa on je ljudsko biće biti će mu dosta blaža kazna itd. a nitko ne pita djecu, supruge/a/ kako će oni provesti ostatak života bez hranitelja ili samo drage osobe. Treba više žaliiti žrtvu nego počinitelje, oni su se svjesno doveli u stanje u kojem su postali smrtonosno oružje. Za to tzreba platiti i to DEBELO

  • valeže 28.09.2007.

    Da je u Republici Njemačkoj , samo za vožnju u pijanom stanju , Drzavno tuziteljstvo vas krivi ZA POKUŠAJ UBOJSTVA SA NAMJEROM- t.j. Ubojstvo sa prdumisljajem; a razlog jednostavan : dokazan utjecaj alkohola na vozaca, a da ne spominjemo njegov dosje: u Njemačkoj bi zavrsio Dozivotnu!!!

  • valeže 28.09.2007.

    Ima sreće da nije u Medulinu, to je isto napravio sin vlasnika diskoteke i lokalni moćnik, pijan ubio dvije sestreu peglici , i nije bio ni u pritvoru.Ali kada ga je uhvatio tata poginulih sestara, pridruzio im se na groblju !!! E to vam pravne drzave , ko ima para taj je u pravu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare