To je to što me zanima!

Slučajno ili namjerno? Nakon Žalac, i Tolušić bi se izvukao da nije bilo europskih istražitelja?

Tolušić je ukupno pokušao izvući 6,2 milijuna kuna europskog novca. Nadležne službe nisu našle ništa sporno, a iz USKOK-a neslužbeno doznajemo da oni ipak jesu nakon čega stižu europski istražitelji
Vidi originalni članak

Puno puta u zadnjih nekoliko godina se spekuliralo o podrijetlu novca kojim je raspolagao bivši ministar poljoprivrede i bivši potpredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić. On je uvijek govorio neka Porezna uprava sve provjeri i da može opravdati svaku kunu prihoda, pa je sve ostalo na medijskim analizama i upozoravanju na neobičnosti u imovinskoj kartici. Nakon više od dva i pol sata ispitivanja pred europskim tužiteljima, koji su skupili i hrpu dokumentacije oko 4,3 milijuna kuna vrijedne Tolušićeve vinarije, Tolušić nije mogao dokazati da je novac stekao legalno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Luna777 09.07.2022.

    Kakav to čovjek moraš biti da zbog subvencija počupaš već zasađeni vinograd? Šteta što OLAF reagira samo zbog subvencija EU-a, zamislite što bi se desilo da reagira za sve muljaže u Hrvatskoj kojima smo svjedoci zadnjih pet godina, trebao bi se izgraditi još jedan zatvor.

  • velkiGospon 08.07.2022.

    Bas su me nekako razveselile ove vijesti 😁😁

  • Zoran 59T 08.07.2022.

    Mislili su da su ovi u EU slijepi i gluhi

Komentiraj...
Vidi sve komentare