To je to što me zanima!

Službene brojke ministarstva: Od početka štrajka u lipnju je otišlo šest ljudi iz pravosuđa

Trebat će i godina dana da se nadoknade zaostaci u pravosuđu, kažu upućeni. Sudovi su zatrpani podnescima, a za tjedan dana zaostatka treba im najmanje mjesec dana rada u petoj brzini. I dalje za male plaće
Vidi originalni članak

Od prvog dana štrajka 5. lipnja pa do jučer u pravosuđu se broj službenika i namještenika smanjio za šest osoba - podatak je Ministarstva pravosuđa i uprave, kojim žele demantirati neslužbene informacije prema kojima je od početka štrajka otkaz u pravosuđu dalo 60 ljudi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Luna777 29.07.2023.

    Šteta izgubljenog vremena od skoro 2 mjeseca, a na kraju dobili 70 ili 80 eura. Tko je tu koga nasanjkao da su ovu mizeriju prihvatili.

  • ivan lantran 28.07.2023.

    70eura više to je mizerija,,trebali su ostat pri prvom zahtjevu od povećanje 400eura bez popuštanja,ovako je štrajk uzaludan.

  • nnjmkd 28.07.2023.

    Znači, "popušili su" . Ali morali su prekinuti, što zbog novaca, što zbog posla. Što ih sada čeka, to samo oni znaju. Ali nikada više ne moraju ići u štrajk, jednostavno ih nitko ne doživljava. Zato djeco draga, pamet u glavu, tražite posao bilo gdje drugdje, samo ne kao zapisničar ili upisničar u pravosuđu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare