To je to što me zanima!

Službenici izviždali Kosor na 16. sportskom susretu

Premijerka je uputila pismo na otvorenje 16. sportskih susreta Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika u Zatonu kod Nina
Vidi originalni članak

Na otvaranju 16. sportskih susreta Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika u Zatonu pokraj Nina, okupljeni sindikalci zviždukom i povicima dočekali su pismo kojim im se obratila premijerka Jadranka Kosor. Nakon što je pročitao premijerkine poruke, koje su bile popraćene mlakim pljeskom i zvižducima, predsjednik Sindikata Boris Pleša svojem je članstvu rekao kako predsjednica Vlade izuzetno cijeni službenike i namještenike.
- Međutim ovdje bih upozorio i na činjenicu da je jedan naš kolega policajac prije nekoliko dana stradao u obavljanju svoje zadaće, a neprestano se postavlja pitanje jesmo li mi balast ili potreba ovoga društva - rekao je Pleša. Na kraju je poručio da će se Sindikat boriti za ona prava koja su dogovorena kolektivnim ugovorom. Ministar uprave Davorin Mlakar, koji je otvorio sportske susrete, ni jednom riječju nije spomenuo pregovore sindikata i Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • drug Tito_1 05.05.2010.

    sad zvižde a kad treba glasat, gle začudo opet oni pobjeđuju.....

  • nemam pojma 05.05.2010.

    ajde da joj zvižde ljudi bez posla, nego ovi šta su na sisi, Bože sačuvaj di živim, hahahaha,

  • Dannyboy 05.05.2010.

    ...BOLEŠTINA SE SAMO ŠIRI I ŠIRI...na rubu smo epidemije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare