To je to što me zanima!

Službeno: Josipović potpisao kandidaturu za predsjednika

Josipović je komentirao izjavu Kolinde Grabar Kitarović, koja tvrdi da trebamo gospodarske, a ne ustavne promjene, i rekao da mjerama treba institucionalni okvir
Vidi originalni članak

Ivo Josipović u ponedjeljak je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu potpisao izjavu o prihvaćanju kandidature za predsjednika Republike. 

Upitan da komentira kritike predsjedničke protukandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, koja ističe da ustavne promjene nisu bitne, jer nismo u ustavnoj nego gospodarskoj krizi, Josipović kaže da primjeri iz nekih zemalja pokazuju da same gospodarske mjere bez promjene društvenog okvira ne daju rezultat. 

- Nas čekaju opsežne društvene reforme, naravno gospodarske, ali i ustavne jer da bi gospodarske uspjele moraju biti praćene novim institucionalnim okvirom - zaključio je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • milka cream 02.12.2014.

    Ma gotovo je josipoviću, nema šanse da više bude predsjednik! U svom mandatu nije ništa dobro napravio za RH! Uz Kolindu za bolju Hrvatsku!

  • Fox_77 02.12.2014.

    Ako ne pobjedi gospodin Josipovic ? Neka nam je dragi Bog pomoci :)

  • Vojno Krilo 01.12.2014.

    A što naša nova pravednost veli o Mireličinom prdlogu, Uživanje trave u rekreacijske svrhe,Dali je pametno dozvoliti pušenje trave i trčanje,ili vožnju bicikla ,džogiranje po parkovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare