To je to što me zanima!

Smanjili mu želudac i sada je lakši za 292 kilograma

Zbog 381 kilograma Colin (41) je bio prikovan za krevet. Odlučio je promijeniti život. Njegova majka prodala je kuću da bi on išao na operaciju želuca
Vidi originalni članak

Britanac Colin Corefield (41) će 2010. godinu dočekati 292 kilograma lakši. Unazad nekoliko mjeseci Colin je imao 381 kilu. Bio je doslovno zarobljen u svom krevetu. Njegova ovisnost o hrani ugrozila mu je život. Članovi njegove obitelji morali su mu donositi hranu u krevet, a nijednu radnju nije mogao obaviti bez njihove pomoći. Zbog prekomjerne težine Colin je prestao voditi svoj pub. Odlučio je promijeniti život i otići na operaciju želuca. Doktori su mu smanjili želudac na veličinu jajeta. Operacija je bila vrlo riskantna. Njegov apetit se nakon tog zahvata prepolovio. Preko noći je morao prekinuti sa svojom ovisnosti o hrani. Nakon prvog zahvata išao je i na nekoliko operacija kojima su mu uklonili ostatke kože, koja je visila s njega. Mršavi Colin sada ne dvoji da mu je operacija od 264.000 kuna spasila život. Colinova majka Jeane prodala je kuću kako bi sinu dala novac za operaciju.
- Operacija je nešto najbolje što mi se dogodilo. Da pojedem obrok sada mi treba oko sat vremena, ali se ne žalim - rekao je Colin. Priča o Colinovom mršavljenju poslužila je kao predložak TV komediji u kojoj glumac Timothy Spall igra muškarca kojem prekomjerena težina opasno ugrozi život.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jovanka 30.12.2009.

    govno debelo

  • meemee 30.12.2009.

    Debeli su mi Isto kao anoreksicari, samo na drugu stranu. Ne pricam tu o malo vise oblina ili blagdanskom trbuscicu, nego imam u okolini ne jednu osobu kojoj otkazuju koljena ili ima previsok tlak, doktor upozorava na dijabetes (secer na granici), ne moze se uz stepenice na 4 kat popet... i jede sve vise!

  • meemee 30.12.2009.

    Meni su svi koji imaju 20-ak kila previse i nastavljaju zderat u rangu alkoholicara i narkomana... za psihijatra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare