To je to što me zanima!

Smanjili terasu ugostitelju pa jajima gađao prozore vijećnice

Ivanu Periću Trogir je smanjio terasu pizzerije Mirkec za 30 kvadrata. Iznervirao se na sjednici i rekao gradonačelniku da se srami. Vratio se s jajima i gađao prozore
Vidi originalni članak

Trogirski ugostitelj Ivan Perić prošlog je petka jajima gađao prozore gradske vijećnice, jer su mu smanjili prostor terase, a strahuje da mu ga planiraju skroz oduzeti. 

Perić se iznervirao na sjednici, zgužvao papir s imenima svojih zaposlenika, bacio ga prema gradonačelniku Damiru Rilji i rekao 'Srami se, sada će ovih petnaest ljudi ostati bez posla'. Potom je bijesno izašao iz Vijećnice, otišao po jaja i pobacao ih po zgradi pokušavajući prekinuti sjednicu.

- Radim na toj lokaciji već 15 godina, imam deset stalno zaposlenih radnika, a oduzeli su mi 30 kvadrata i dali kafiću s dvoje zaposlenih - pojašnjava Perić svoju ogorčenost. Ističe da je od početka rada pizzerije sve plaćao redovito i napunio gradski proračun s više od dva milijuna kuna. 

Gradonačelnika Rilju iznenadila je Perićeva reakcija jer mu je Vijeće pokušavalo pomoći u okviru propisa. Kaže da Perić vjerojatno smatra da je nakon dugih godina najma stekao pravo vlasništva nad gradskom površinom. Perić odbacuje te insinuacije i kaže da je u pitanju očito pogodovanje na štetu njegove pizzerije "Mirkec" koja je postala gradski brand.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dalma12 30.03.2011.

    pajdo krivo si skužija, već su mu uzeli više od po bašte, sa mu oće uzest sve...ne bi ja reka da je sebičan

  • mbatinov 28.03.2011.

    A normalno je da se javna ili gradska povrsina dijeli sa ostalim obrtnicima,ta nije mislija da on triba imat sve a drugi nemoze otvarat jer mu on nece "ustupit" bastu,to je stvar poglavarstva i nacelnik i vijece su ispravno postupili a frajer je uzalud bacija jaja,bolje da ih je marenda,sebicni jad,....

  • SunTzu 28.03.2011.

    ali zato na cvijetnom trgu u Zg preko CIJELOG trga stolovi od onog sugavog VIPa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare