To je to što me zanima!

Smanjite brzinu: I u Sisku vrebaju kartonski policajci

Policajci djeluju preventivno, odnosno cilj nam je da vozači smanje brzinu dok ih vide. Uvela ih je Prometna policija i za sada smo zadovoljni
Vidi originalni članak

Pripadnici MUP-a u Sisku vrlo učinkovito riješavaju problem recesije koristeći kartonske policajce umjesto ljudi. Umjesto pravih policajaca, njihovi kolege od kartona zarađuju plaću, našalila se naša čitateljica Ivana koja je fotografiju snimila u utorak na putu između Siska i Sela. Policajce je u srijedu uočio i naš čitatelj Igor.
- Bili su u Ulici J.J.Strossmayera u Sisku. Mjerili su brzinu. Mislim da je to domišljato, a nadam se da ima učinka - rekao je Igor.
U PU sisačko-moslavačkoj kažu da policajci patroliraju od ovoga tjedna te da je princip isti kao i u Virovitici u kojoj su policajci počeli s radom još u ljeto prošle godine.
- Policajci djeluju preventivno, odnosno cilj nam je da vozači smanje brzinu dok ih vide. Uvela ih je Prometna policija u Sisku i za sada smo zadovoljni rezultatima - rekla je Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mucek 19.03.2009.

    Snimite pojicajce da i njih vidimo sto rade u to vrijeme dok im njihove kartonske kopije zarađuju plaću. Da kameru postave u Ivaniću u Vulinčevoj ulici nasnimili bi ujutro za pola sata toliko prekršaja da bi razvijali filmove cijeli tjedan. A tek love ---

  • melkiot 19.03.2009.

    super ideja, tako i u sabor treba staviti kartonske zastupnike,bolje bi nam bilo... samo je pitanje što rade pravi policajci ako ovi kartonski snimaju?

  • the Fata 19.03.2009.

    Dobra ideja... dokazano je da su kartonski bar pametniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare