To je to što me zanima!

Smanjuje grudi: 'Moram, bojim se da ću ugušiti vlastitu djecu!'

ODUSTALA JE OD DOJENJA Teški teret ogromnih grudi Rachel Ryan je stvarao strašne bolove u leđima, a i dojenje dvoje djece predstavljalo je opasnost - strahovala je da će ih ugušiti
Vidi originalni članak

Majka iz Velike Britanije, koja je zbog svojih ogromnih grudi odustala od dojenja, u ponedjeljak napokon ide na operaciju kojom će ih smanjiti.

Rachel Ryan (26) kao tinejdžerica je imala grudi veličine B no narasle su do nevjerojatne veličine 38HH. Teški teret kojeg je nosila stvarao joj je strašne bolove u leđima, a i dojenje dvoje djece predstavljalo je opasnost - naime, strahovala je da će ih prevelikim grudima ugušiti. 

Godine bolova uskoro će u zaborav nakon što su joj roditelji odlučili financirati zahvat smanjivanja grudi koji u Velikoj Britaniji stoji oko 6.000 funti. Operacija je zakazana za ponedjeljak, a nakon nje Rachel bi se trebala probuditi s grudima 'normalnije' veličine 38D. 

- Pokušavala sam dojiti svoje dvoje djece dok su bili novorođenčad no grudi su mi bile toliko velike da to jednostavno nije bilo izvedivo. Gornji dio dojke 'prelio' bi im se na lice pa sam se bojala da ću ih ugušiti. Mlijeko je također prebrzo izlazilo i često bi se zagrcnuli, a zbog bolova u leđima nisam se djecom mogla niti normalno igrati - kaže. 

Tražila je da joj britansko zdravstvo financira operaciju no trebala je smršavjeti. Zbog velikih grudi nije mogla vježbati niti se baviti sportom pa tako nije mogla izgubiti težinu. Počela je štedjeti za zahvat, no u pomoć su priskočili roditelji kako bi ubrzali stvar. 

- Ljudi su me uvijek zainteresirano gledali pa čak i dobacivali na cesti te vjerojatno mislili da velikim grudima želim privući pozornost, što mi nije bilo ni na kraj pameti - kaže Rachel koja jedva čeka otići pod nož. 

- Veselim se što ću ponovno moći biti ženstvena bez čudnih pogleda, ali se najviše radujem što ću se moći bez bolova igrati s djecom - zaključila je Rachel, piše The Sun.  

Idi na 24sata

Komentari 56

  • anonimac1986 13.03.2018.

    A de je slika? :D

  • AlenDutković 12.03.2018.

    E jbg ja dosao zbog slika

  • Brontosaur 12.03.2018.

    Bojim se, a trebalo bi i ispitati, čime nas hrane, ili čime se hranimo u stranim Shooping Centrima? Dali je hrana već 80% GMO!? Jer nam se svi hormoni u tijelu počinju kvariti!? Bojim se da ćemo zbog sastava "nove hrane" na policama naših dućana, na koje nismo biološki pripremljeni, niti ih tijelo prepoznaje, po malo postati totalni degenerici, jer naše tijelo "ne prepoznaje uobičajenu hranu" već sve to tovari u masnoće i mijenja možda i hormonsku strukturu izlučevina organizma, pa nije čudo da ovako rastu grudi, vleha, nosevi, sve više ima degenerične djece, sa velikim generičkim promjenama na tijelu, pri rođenju! Ne znam, ovo sve više ne liči na nešto "normalno" samo "abnormalno" čime smo okruženi!? Malo nas je i možemo se prehraniti domaćim sjemenom, domaćim voćem, mesom, mlijekom!!! Malo izgleda paranoično, no svakako je da se dobro promisli gdje se ide u budućnosti i dali baš moramo po svaku cijenu primijeniti nešto što nam se nameće iz EU!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare