To je to što me zanima!

'Smeće nas guši, bojimo se štakora, pomozite nam!'

Stanari zagrebačkog naselja Botinec u četvrtak su prosvjedovali. Žele upozoriti na ilegalno odlagalište smeća. Traže od Grada da intervenira
Vidi originalni članak

Tone smeća guše nas godinama, a niti jedna ustanova kojoj smo se žalili ne reagira. Smrad je nesnosan, a štakori su veliki kao mačke, kaže Mato Jelavić, potpredsjednik mjesnog odbora Botinec i suorganizator skupa. Mještani Botinca u četvrtak poslijepodne okupili su se uz smeće kako bi skrenuli pozornost na ilegalno odlagalište. Pozvali su gradonačelnika Milana Bandića, pročelnika Ureda za prostorno uređenje Davora Jelavića te predsjednika Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb-zapad Jadranka Baturića, no nitko se nije odazvao.
Vlasnik zemljišta Stjepan Piškor tvrdi kako nema što jesti, pa za deset, dvadeset kuna dozvoljava da se na njegovu zemljištu istovari smeće. Mještani najavljuju novi prosvjed i blokadu ceste ne pronađe li se uskoro rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavi cvijet 18.06.2010.

    Nemojte zvati ni Zelene, oni su osnovani za jedno, a rade drugo.

  • Alehandro 18.06.2010.

    Koji cirkus...šta se tek tako za 20 kuna može dozvoliti istresanje smeća po nečijim vrtovima,zajedničkom prirodnom dobru ?

  • BudimoRealniNe 18.06.2010.

    e pa investirajte u nekoliko litara benzina, sve to lijepo zapalite pa ćete vidjeti kako će odmah svi intervenirati.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare