To je to što me zanima!

'Smijala sam se na upozorenja o votki, a skoro sam oslijepila'

Prodavačica mi je rekla kako ću od votke oslijepiti i samo sam joj se nasmijala. Sada mi baš i nije do smijeha, ispričala je Lauren. Kaže kako je popila trećinu litre
Vidi originalni članak

Lauren Platts (21) iz Velike Britanije prije dva mjeseca je kupila bocu votke za 50 kuna, a prodavačica joj je komentirala kako će od toga oslijepiti. Djevojka je mislila kako ju žena zeza sve dok se sljedeći dan nije probudila s jakom migrenom i mučninom.

I nakon dva mjeseca Lauren kaže kako sve vidi jako mutno, a strahuje da joj je votka trajno uništila vid. Nakon njenog slučaja su policija i liječnici upozorili ponovno na štetnost krivotvorenog alkohola.

- Prodavačica mi je rekla kako ću od votke oslijepiti i samo sam joj se nasmijala. Sada mi baš i nije do smijeha. Popila sam trećinu votke izmiješane s limunadom prije nego što sam izašla. Probudila sam se s jakom migrenom i cijelo vrijeme sam povraćala. Dva dana nisam mogla ustati iz kreveta - ispričala je Lauren. Dodala je kako jako slabo vidi od onda, a na trenutke joj se vid potpuno izgubi.

Liječnici su objasnili kako metanol iz alkohola može oštetiti očni živac, a popratni simptomi su i mučnina, vrtoglavica i slabost, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • BERETTA_92_FS 03.02.2012.

    Meni su rekli da cu dobiti brkove ako pijem kavu i sad imam 30 godina i gle fakat sam dobio brkove i bradu hahahahaha. Baba kupila neko smece od votke i sad bi htjela malo zaraditi da tuzi firmu, pa kaj se nije isprsila i kupila neku postenu votku pa da vidim jel bi osljepila od nje il bi se do danas trijeznila izgleda da ona koristi nesto malo jace od votke . hahaha

  • Čarobnjak 02.02.2012.

    i onda su pilići počeli da piju piju i pijuuuuu.....

  • febox 31.01.2012.

    Kaj ona nezna da je alkohol štetan PIJANDURA

Komentiraj...
Vidi sve komentare