To je to što me zanima!

Smijenili su Pavu Župan zbog vrijeđanja australskih turista

Bivša ministrica Pave Župan Rusković je za mlade Australce i Novozelanđane rekla da su stalno pijani i ludi kad dođu u Dubrovnik. U četvrtak je zato ostala bez posla
Vidi originalni članak

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić primio je u četvrtak Pavu Župan Rusković. Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika je predložio da se njen angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011, više ne produžava.

Pave Župan je tako dolijala zbog svojih izjava o mladim turistima iz Australije i Novog Zelanda za koje je rekla da nisu dobrodošli jer su pijani i ludi. 

- Grad Dubrovnik je otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob. Osobni stavovi Pave Župan Rusković koje je iznijela predstavljajući rad Destinacijskog managementa, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima su ocijenjeni neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se nakon konzumiranja postojećeg ugovora do kraja on neće produžiti - stoji u priopćenju na službenim stranicama Grada Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • feba 30.12.2011.

    Eh,da smo Kosoricu i Šeksa mogli smijeniti ovako za lupetanja!!!

  • ankica1 30.12.2011.

    a Hrvati kad dođu negdje su prava gospoda. nek su je smijenili, ona je uvelike doprinijela tome da si većina Hrvata danas ne može priuštiti izlet u Dubrovnik. cijelo ljeto slušamo njene nebulozne izjave kako nisu poželjni oni koji ne troše milione u njenom dragom gradu. nek sad seli iz Dubrovnika kad je ostala bez plaće, malo će trošiti i nije poželjna

  • 29.12.2011.

    Tako joj i treba................bahatimo se,a smeća svukuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare