To je to što me zanima!

Smijenjen požeški policijski šef Ivan Zeljko. Ranije je pozirao s osuđenikom za šverc alkohola

Na njegovo mjesto dolazi dosadašnji šef Operativno-komunikacijskog centra PU Požeško-slavonske županije, Krunoslav Kokić
Vidi originalni članak

Ivan Zeljko više nije načelnik PP Požega, a na njegovo mjesto dolazi dosadašnji šef Operativno-komunikacijskog centra PU Požeško-slavonske županije, Krunoslav Kokić, javlja Požeški.hr

To se događa nakon što je kredibilitet Policijske postaje Požega narušen nakon što je pozirao s osuđenikom za šverc alkohola i drugim slučajevima.

Tako će za novog šefa Operativno-komunikacijskog centra PU Požeško-slavonske županije biti imenovan Mario Matijević, a koji je do sada obavljao posao policijskog službenika za poslove prometne policije u Službi za javni red i sigurnost PU Požeško-slavonske. Upravo na to upražnjeno radno mjesto doći će, sada već bivši načelnik Ivan Zeljko.

Podsjetimo, nekadašnji načelnik PP Požega Ivan Zeljko pozirao je s osuđenikom za šverc alkohola, a osim toga, PP Požega se osramotila kada je Zeljkov zamjenik kojeg nije uspijevao „ukrotiti“, Slavko Čuljak, preko pune linije pretjecao druga vozila u prometu. Također kroz naselje je svojim automobilom vozio i 100 kilometara na sat. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • reno1 02.06.2023.

    da pogodim sigurno je kradezeovac hahahah

  • ferata 02.06.2023.

    sve je to ista banda

  • sjedi 01.06.2023.

    sad ste nastradali je dolazi na mjesto prometne za sigurnost,jeli mu to nagrada ...pitam se pitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare