To je to što me zanima!

''Smjene u vrhu su tema koja će doći na red nakon izbora''

Razgovarat ćemo kako stranci dati novu snagu i elan uoči parlamentarnih izbora. Predstavit ćemo smjernice za parlamentarne izbore, kazao je Plenković po dolasku u Bjelovar
Vidi originalni članak

Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a, u četvrtak je posjetio Bjelovarsko-bilogorsku županiju, gdje se sastao sa stranačkim istomišljenicima. Plenković je ispred bjelovarskog Hotela Central rekao kako je cilj dolaska predstavljanje svog, ali i stranačkog, izbornog programa „HDZ – Središnja snaga razvoja Hrvatske“. 

- Razgovarat ćemo kako stranci dati novu snagu i elan uoči parlamentarnih izbora. Predstavit ćemo smjernice za parlamentarne izbore. Očekujemo dobre izborne rezultate u II. izbornoj jedinici jer je ova županija važna za HDZ - pojasnio je razloge dolaska.

Kazao je kako je tu uvijek bila dobra suradnja HDZ-a s HSS-om dok su bili u Domoljubnoj koaliciji te da u tom kontekstu želi čuti savjete s terena. Odgovarajući na novinarski upit rekao je da je kurikularna reforma ključna razvojna reforma te da zainteresirani za kvalitetniji odgoj i obrazovanje svi postižu kvalitetnije rezultate. Naglasio je potrebu da u reformu budu uključeni eksperti različitih grana te da ona odražava pluralizam stajališta i prođe domaće i međunarodne recenzije. 

- Uz to trebaju biti spremni za daljnju specijalizaciju i tržište rada u skladu s razvojem modernih tehnologija ovog vremena u kojemu se karakter radnih mjesta jako brzo mijenja, a samo tako možemo ići u korak sa zemljama koje su spojile društvo znanja i društvo rada - pojasnio je Plenković.

Nije želio odgovoriti na pitanje spremaju se smjene u stranačkom vrhu, ali je dao naslutiti, kazavši kako su to teme koje će doći na red poslije nedjelje kada se provedu izbori za predsjednika stranke.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • sing 211 14.07.2016.

    Znam da u Zagrbu ima preko100 000 srba, nekoliko tisuća homoseksualaca, ponešto roma, nešto nasljednika yugo oficira ali se ipak nadam da će se hrvati katolici skupiti i da neće dozvoliti da na vlast dođe skupina spodoba koji hrvatsku nisu nikad željeli.

  • Zorba 14.07.2016.

    E moj svileni Plenko kad shbatis da se od govna ne pravi lolac, odustat ces od corava oosla I oripomoci ces davljeniku da se lakse ugusi...Jer HDZ je zlocinacka udruga u cije je temelje ugradjen lriminal

  • INDODA9 14.07.2016.

    Da opstane HDZ normalnom političkom snagom, Plenković će morati povući drastične mjere vezano za galamđije i muljatore, a to znači micanje skoro 90% starog kadra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare