To je to što me zanima!

Smrdi, užasno smrdi: Trogir i Makarska zatrpani su smećem

Otkad je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar zabranio odlaganje njihova smeća na splitskom Karepovcu, čelnici Trogira i Makarske tvrdili su kako su se snašli
Vidi originalni članak

Otkad je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar zabranio odlaganje njihova smeća na splitskom Karepovcu, čelnici Trogira i Makarske tvrdili su kako su se snašli. Tonči Bilić, gradonačelnik Makarske, lokaciju odlaganja smeća želio je zadržati u tajnosti. Isto su rekle i vlasti Trogira. No čini se da rješenje nisu našli. Smeće je i dalje u kontejnerima, a velike količine počele su se slagati i kraj njih. Gradom se širi nesnosan smrad i ne čini se da će se problem uskoro riješiti. Podsjetimo, trogirsko odlagalište je zatvoreno jer ga je potrebno sanirati.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Prva Proleterska 17.02.2014.

    Ne može nitko napraćac zabraniti nikom pristup na smetlište i njegovo dosadašnje odlaganje ! NITKO ! Ali ima druga srvar , to se MORA DOBRO NAPLATITI , ako netko ne sudjeluje i u izgradnji odlagališta. Ovo mi je smiješno , jer i Makarska i Trogir su premaleni gradovi , da bi dobili EU sredstva za izgradnju svojih odlagališta po EU propisima , pa stoga i jednim i drugim OSTAJE JEDINA šansa za odlaganje Kerepovac samo ne taj stari nego na novo izgrađeno smetlište , gdje smeće neće paliti , nego spaljivati u pećima a prije toga separirati svaki material posebno ! Tu mi nije jasno , kakvi seljaćki elementi su na izborima izabrani za gradonaćelnike . Situacija jim je takva , toga izglda nisu ni svjesni u svojoj oholosti, da može Split naplaćivati tonu smeća i 1000 € , pa da jim nitko ništa nemože , jer odpad iz MA i TR mora ići na smetlište a ne na ad hok izabran teren i kazati evo tu će biti od sada naše smetlište. Toga u EU nema , nego neka poćnu razmišljati odakle će jedni i drugi dobiti po 10 milj. € za svoje ućešće u izgradnji novoga Splitskoga centra za odlaganje smeća , koji će koštati oko 140 mil. € .

  • marin007 17.02.2014.

    europa nas vec godinama tjera da zbrinemo otpad! i nikad ništa šteta jer baš im je tad izlazio lizing za aute pa su morali nove uzimat i istrošili se a sad kad je do grla doslo sta sad!! jednostavno samo zabranit nek se ljudi sami snalaze i jos im to naplatiti da se ne otkaže slucajno zimovanje politicarima!!! puuuj!!

  • Silvio Dinora 17.02.2014.

    To nije ništa,koliko smrdi u Zagrebu kod Milana Bandića u gradskom poglavarstvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare