To je to što me zanima!

Smršavila je čak 86 kilograma, nitko nije vjerovao da je istina

Simone Anderson Pretscherer objavljivala je fotografije na Facebooku no budući da se nije vidjelo da ima "višak" kože neki su je optuživali da laže. Bila je na operaciji
Vidi originalni članak

Simone Anderson Pretscherer (24) s Novog Zelanda je u samo 11 mjeseci izgubila 86 kilograma. Imala je oko 168 kilograma, a sada je teška 82 kilograma. Oni koji su na Facebooku pratili kako mršavi, optuživali su je da laže jer nisu vidjeli da joj je ostao "višak" kože. Kako bi im odgovorila, Simone je objavile i te fotografije, a onda je otišla na operaciju kako bi uklonila taj "višak".  

Kaže kako je htjela smršaviti zbog zdravlja, ali i kako bi izgledala i osjećala se bolje. Tvrdi da nije skrivala svoj izgled.

- Gubitak kilograma sam od početka objavljivala na društvenim mrežama. Neki su me optuživali da lažem jer nisu vidjeli da mi na fotografijama visi višak kože. No ja nisam ništa skrivala. Samo sam, dok sam vježbala, morala nositi visoke tajice kako bi tu kožu držale na mjestu kako ne bi došlo do krvarenja i infekcija - kaže Simone, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • dkmjnn 05.10.2015.

    Jedini način da ovako naglo smršavi je ništa ne jesti punih 11 mjeseci i cijelo vrijeme biti na infuziji. Svi mi dobro znademo kao nakupljeni kilogrami teško idu dolje. Može se, naravno, ali ne u tako kratkom roku, a i ne znam koliko je to uopće zdravo. Kakav je to šok za organizam.

  • dkmjnn 05.10.2015.

    Pa koliko je ta djevojka visoka ako sa 86 kg izgleda kao tvigica? Ne mora biti 68 kg, da je i deset puta manje ja bih bila presretna.

  • Slusaj mene radi kako znas 05.10.2015.

    Fake

Komentiraj...
Vidi sve komentare