To je to što me zanima!

Smrt pod kotačima presretača: Krenuo je iz kafića na šišanje...

Išla sam po drva u dvorište, čula sam tupi udarac, okrenula glavu i vidjela kako pada tijelo ispred moje ograde. Još i sad čujem taj jezivi zvuk, rekla je Dragica Videk
Vidi originalni članak

D. F. (47), kojeg je u četvrtak u Popovači usmrtio presretač, cestu je prelazio nepropisno, kažu u policiji

Sisačko-moslavačka policija utvrdila je da je D. F. pokušao prijeći ulicu a da se nije uvjerio može li to učiniti. U tom trenutku na njega je naletio policijski Mercedes, koji je lovio vozača u prekršaju

Stradalog su posljednji put živog vidjeli gosti kafića kad se uputio prema frizerskom salonu udaljenom pedesetak metara od kafića. Bio je naručen za šišanje, navratio je u salon, ali nije bio na redu, pa je otišao u kafić. Stradao je na povratku prema salonu

'Vidjela sam kako tijelo pada ispred moje ograde'

- Išla sam po drva u dvorište, čula sam tupi udarac, okrenula glavu i vidjela kako pada tijelo ispred moje ograde. Još i sad čujem taj jezivi zvuk - kazala je svjedokinja Dragica Videk, koja je morala uzeti sredstva za smirenje. 

Presretač jurio za Peugeotom koji je jurio 120 km/h

Kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, presretač je jurio za Peugeotom koji se nije zaustavio na njihov znak i nastavio bježati brzinom od oko 120 km/h što je, tvrde, snimila i kamera u presretaču. 

Snimku je izuzelo Županijsko državno odvjetništvo, a na njoj bi trebao biti snimljen i pješak koji je iskočio pred auto. 

Presretač često juri naseljima: Mještani već dva mjeseca u strahu

Mještani Popovače kažu kako su već dva mjeseca u strahu od presretača, koji često juri naseljima u potjeri za prekršiteljima zakona.

Idi na 24sata

Komentari 725

  • jopi1902 16.12.2013.

    Ajde neka nam MUP i Županijsko državno odvjetništvo stave snimku u javnost pa da se vidi šta se uopće desilo,to su auti koje ne možete vozit 60kmh... Ne shvaćam nikad policija nije kriva,svaka čast našem zakonu...

  • macamala 15.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gvozdenikriminal70 15.12.2013.

    upravo tako ako je bila potjera koliko sam upoznat zakonom morala se čuti i sirena i rotacija , a ovo je sve samo ne potjera odnosno kazneno djelo pješak odnosno mladić je po njihovom pretrčavao cestu van pješačkog prijelaza ali se nemože juriti za nekime po cesti a da ugrožavaš druge sudionike u prolazu tako je mogao biti i dijete ili vozač bicikla kriva je policija i tu nema sumnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare