To je to što me zanima!

Smrt u Zagrebu, muškarac rodio, Laptalo se vratio

RETROVIZOR 2008: Za kim smo plakali, koga smo tračali, čija su nas krvava ubojstva šokirala, kome smo se divili i kome smo se smijali...
Vidi originalni članak

6. listopada - UBOJSTVO IVANE HODAK
Usred dana, s dva metka u glavu, ubijena je Ivana Hodak, kći odvjetnika Zvonimira Hodaka. Likvidirana je stotinjak metara od sjedišta zagrebačke policije. Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko ovih dana tvrdi da će ubojica brzo biti uhićen.

23. listopad - ZAGREB JE BIO NALIK NA BEJRUT
Samo nekoliko dana nakon brutalnog ubojstva I. Hodak u srcu Zagreba bombom su ubijeni Ivo Pukani i Niko Franji. Državni vrh priznao je da je u strahu, a ministre policije i pravosuđa odmah su smijenili.

29. lipnja - ON JE I MAMA I TATA ODJEDNOM
Amerikanac Thomas Beetie, prvi trudni muškarac na svijetu, rodio je zdravu curicu. Transseksualac iz Oregona prije deset godina promijenio je spol iz ženskog u muški, ali je zadržao maternicu. Kćerkica je rođena zdrava!

3. ožujka - ZAPALIO SE U ŠKOLI PRED UČENICIMA
Učenik (14) 7. razreda IV. varaždinske osnovne škole polio se razrjeđivačem i zapalio na školskom hodniku. U Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj su mu transplantirali teško opečeno lice i operirali ga više puta.

24. rujna - ODLAZAK PRAVE LEGENDE ESTRADE
Nakon nepune tri godine u komi umro je Vice Vukov. Bio je intelektualac, pariški đak, pisac, žrtva, domoljub, prvi glas Hrvatske. Živio je kao gospodin, a umro postavši besmrtan pjesmama “Tvoja zemlja”, “Bokeljska noć”...

18. prosinca - SLOVENSKO 'NE' HRVATSKOJ U EU
Susjedi su se pretvorili u komšije: Slovenija iz samo njima znanih razloga ne želi na međunarodni sud oko granica, ali smatra da joj Hrvatska otima tlo. Zbog njihova ‘NE’ Hrvatska vjerojatno neće ući u EU 2010. godine.

27. studenog - NIJE BILO DOKAZA, U TAMNICI JE BIO 500 DANA
Dubrovački moreplovac iza kojeg je stala cijela Hrvatska, kapetan Kristo Laptalo, oslobođen je na sudu u Patrasu optužbi za krijumčarenje droge na brodu Coral Sea. Sud prvog stupnja osudio ga je na 14 godina zatvora jer je u brodu, među bananama, nađena droga.

8. prosinca - YUGOM SE ZABIO U HRVATSKI SABOR
Robert Kralj (34), razvojačeni branitelj iz Osijeka, crnim Yugom se zabio u vrata Sabora na koja ulaze sabornici i visoki gosti. Kralj boluje od PTSP-a, a u Sabor se zabio jer nije dobio status branitelja pa je htio prosvjedovati.

30. lipnja - BAREL NAFTE NA REKORDNIH 143 $
Nekoliko političkih i ekonomskih kriza diglo je barel nafte na rekordnih 143 dolara. Upravo dok su stručnjaci tvrdili da nafte nestaje i da će otići na 200, pa i 500 dolara, ona se 19. prosinca spustila na manje od 36$ za barel.

SKANDALI HRVATSKIH CELEBOVA
SPORTSKI BISERI I DEBAKLI U 2008.
UHITILI UBOJICE LUKE RITZA TE POMILOVALI ANU MAGAŠ (3)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare