To je to što me zanima!

SMS-om opjevali Bandića: Ima muda jer je iz Gruda

Autor pjesmice koja zadnjih dana SMS-om jurca po Hrvatskoj, poziva sinove ustaša i partizana da glasaju za Bandića jer je Josipović 'mali Broz'
Vidi originalni članak

Milana Bandića već je opjevao hercegovački guslar, a njegovu povijesnu utrku za predsjednika zabilježio je i nepoznati SMS stihoklepac u pjesmuljku u kojem se veliča dolazak Hercegovca iz Gruda, a radosno iščekuje odlazak predsjednika. Stjepana Mesića u pjesmi koja ovih dana kruži nazivaju redikulom i haškim svjedokom. Pjesmica se pred drugi krug izbora brzo širi putem SMS-a, veličaju se Bandićeva hrabrost i 'muda', dok njegova protivnika Ivu Josipovića autor naziva 'umanjenicom Josipa Broza Tita' i poziva sinove svih ustaša i partizana da glasaju za Milana Bandića koji će vrh politike očistiti od Jugoslavena.

SMS-om POZIVAJU NA GLASANJE ZA BANDIĆA
Još desetak i nešto dana, nema više Mesić Stipana. Odlazi redikul i svjedok haaški, slađe mi je to nego sir paški. Odlazi Buda, Jakić i drugi udbaši, dolaze Hercegovci naši. Milan je rodom iz Gruda, virujte, čovik ima muda. Uspio je SDP razorit, nije to bilo lako sorit. I on i Jurčić tamo su bili, figu u džepu stalno su krili. Bit će u ambasadama smjena, neće više biti Jugoslavena. Josipović je umanjenica od Broza, ne dopustite da nas sroza. Zato, sinovi hrvatskih ustaša i partizana, glasujte za Bandić Milana.

BANDIĆU ZABRANILI DA RABI SKLADBU IZ RATOVA ZVIJEZDA

Idi na 24sata

Komentari 185

  • zvucnik 07.01.2010.

    Bandic car!

  • Bog i batina 07.01.2010.

    rada čokolada Neznam zašto hoćeš reć da vam se svima riga na Hercegovce ?? A na PEDERE vam se neriga??? ovo je jedna velika diskriminacija.

  • goggg 06.01.2010.

    Ivana-88 i svi ostali koji volite Banditića, predstavljate se kao veliki hrvati najprije NAUČITE GOVORITI I PISATI kako dolikuje pismenom stanovniku lijepe naše pa se onda javite sa svojim glupim komentarima. Banditić nikada neće biti moj predsjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare