To je to što me zanima!

Snagatorica: Ruska 'mišićava Barbie' diže utege kao od šale

Julia Vins (20) iz Rusije diže utege posljednjih pet godina, a njezine fotografije iz teretane podjednako hvale i muškarci i žene koji se dive njenom savršeno isklesanom tijelu
Vidi originalni članak

Lijepa bodibilderica koju nazivaju i "mišićava Barbie" ima preko 422.000 obožavatelja na svom Instagram profilu, piše Sun.

Julia Vins (20) iz Rusije diže utege posljednjih pet godina, a njezine fotografije iz teretane podjednako hvale i muškarci i žene koji se dive njenom isklesanom tijelu i mišićima.

Sve je počelo kad je kao 15-godišnja tinejdžerka krenula u teretanu zbog problema sa samopouzdanjem. No za razliku od većine djevojaka koje se drže kardio vježbi, Julia je shvatila da želi veći izazov pa je počela dizati utege.

- Obitelj me nije nikad sputavala u onome što radim, ali bilo je onih koji su mi govorili da prestanem i počnem tražiti pravi posao - kaže Julia dodajući da je vrijeme pokazalo da su bili u krivu jer je danas jedan od najpoznatijih dizačica utega u zemlji.

Da bi ostala u savršenoj formi, Julia posjećuje teretanu pet puta tjedno i pridržava se stroge dijete. Jednom tjedno počasti se nekom slasticom.

- Težina mojih treninga ovisi o tome u kakvoj sam kondiciji. Moj plan prahrane se dosta često mijenja - kaže.

Njezini pratitelji na Instagramu puni su riječi hvale za ovu mladu Ruskinju.

- Jedino što ti mogu reći jest da si najljepša djevojka koju sam vidio u svom životu. Nastavi i dalje raditi na sebi - poručuje Emmanuel.

- Nadam se da ćeš inspirirati druge djevojke da preuzmu kontrolu nad svojim tijelom - poručio je drugi obožavatelj.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sm2101 14.02.2017.

    Probaj je ne zadovoljiti u krevetu?!

  • Otorinac 14.02.2017.

    nebi mi bila žena, al zanimljivo za vidjet, netko nešto voli

  • luka93 13.02.2017.

    Bez veze da je išla za manekenku bila bi medju tri na svijetu a ovo nepotrebno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare