To je to što me zanima!

Snažan potres magnitude 6,2 zatresao Japan kod Fukushime

Potres snage 6,2 po Richteru pogodio je Japan, točnije područje Fukushime.  Epicentar je bio na dubini od 10 kilometara uz istočnu obalu Honshua
Vidi originalni članak

Potres snage 6,2 po Richteru pogodio je Japan. Epicentar je bio na dubini od 10 kilometara uz istočnu obalu Honshua, a blizu je i Fukushima.

Zasad nema nikakvih informacija o šteti i mogućim žrtvama.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 14

  • trbuhozborac_1 21.09.2017.

    Ovaj je potres umjerene jačine - nikako slab, a cijeli niz dosta jakih potresa u zadnjih desetlječa, morao bi nas potaknuti da obratimo veliku pažnju na period vremena u kojem sada živimo (počevši od 1914 god.), na "posljednje dane" - odnosno "vrijeme kraja". Isus je po Božjoj volji, dao u Bibliju zapisati proročanstvo o tom jako važnom vremenu. Kao znakovi tog vremena - potresi i razne prirodne nepogode, razni nemiri i sl., moraju biti jako upečatljivi, učestali i svima poznati. U Bibliji piše: "... i bit će jakih potresa po raznim mjestima, ...pošasti i strahota, ... a narode na zemlji obuzet će tjeskoba i osjećaj nemoći, ... i ljudi če tada gubiti svijest zbog straha i očekivanja onoga što će zadesiti svijet, ... jer će se sile nebeske uzdrmati. " (pogledaj 21 poglavlje evanđelja po Luci, od 7 - 33 retka. Isto je proročanstvo zapisano i u evanđelju po Mateju u 24 poglavlju te u evanđelju po Marku u 13 poglavlju). To proročanstvo nam može spasiti glavu, ako ga dobro razmotrimo i povjerujemo Bogu, a također nas može i uništiti - jer Isus je rekao da će Bog gledati kako smo reagirali na tu poruku.

  • Zmar116 21.09.2017.

    Tko zna,tko stalno potpaljuje sve ove potrese oko Japana..Vjerovatno mrzitelji Japana i svega što je japansko...

  • Haso_i_Mujo 20.09.2017.

    Ponovome, epicentar se označuje kukastim crnim simbolom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare