To je to što me zanima!

Snažna eksplozija noćas u Poreču: Raznijeli su bankomat

Policija na terenu obavlja očevid, a cijelo područje opasano je trakama. Nakon eksplozije poslovnica Narodnih novina u cijelosti je izgorjela
Vidi originalni članak

U noći sa srijede na četvrtak raznesen je bankomat HPB-a koji se nalazio s vanjske strane Narodnih novina u sklopu porečkog centra La cop u Ulici Matije Vlašića u Poreču. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija na terenu obavlja očevid, a cijelo područje opasano je trakama. Nakon eksplozije poslovnica Narodnih novina u cijelosti je izgorjela. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Požar su ugasili vatrogasci. Okolne kuće nisu oštećene. 

Policija intenzivno traga za počiniteljima.  

Porečka je policija prije same eksplozije bankomata, noćas oko 2 sata zaprimila i dojavu o provali u poslovnicu banke u Taru. Na mjesto događaja odmah je upućeno više vozila, a obavljen je i očevid te utvrđeno da iz banke nije ništa otuđeno.

Planuo automobil

Policija je noćas oko 2.25 sati zaprimila i dojavu o požaru vozila u Vabrigi. Utvrđeno je kako je izgorio automobil Peugeot u vlasništvu 52-godišnjaka. Sumnja se da bi taj slučaj mogao biti povezan sa dizanje bankomata u zrak u Poreču, pogotovo što su mjesta Tar i Vabrigu koji su sastavni dio istoimene općine djelu samo državna cesta koja od Poreča vodi ka Novigradu. 

Policijski službenici će tijekom dana obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 02.04.2020.

    Klosari

  • barba1 02.04.2020.

    Kladim se na Rumune.

  • Klosar i po 02.04.2020.

    Nista novo, ovo nam je vec normalno postalo, uvijek isti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare