To je to što me zanima!

Snijeg u Hercegovini obustavio promet, poteškoće na cestama

Posve je u subotu obustavljen promet na regionalnoj cesti koja iz Posušja vodi prema Blidinju na području Hercegovine, dok su na više prometnica zastoji zbog snježnih nanosa i tegljača koji su se ispriječili na cesti
Vidi originalni članak

Kako su izvijestili iz Auto-moto saveza BiH sa sjedištem u Mostaru, zbog snježnih nanosa za sav promet zatvorena je dionica R-419 Rakitno – Blidinje. Dodaje se kako je zatvorena i prometnica koja Jablanicu povezuje s Blidinjem. Na prometnici između Tomislavgrada i Posušja u mjestu Mesihovina je zastoj, te je više vozila zapelo u snijegu.

Iznimno je otežan promet na području Kupresa, te između Šujice, Kupresa i Livna, kao i na prometnici koja iz Livna vodi prema prijelazu Strmica u Republici Hrvatskoj.

Na putnim pravcima Tarčin-Konjic i Prozor-Uskoplje, zbog snijega i poledice na snazi je zabrana prometovanja za teretna vozila s prikolicom i tegljače. Na ostalim dionicama koje prolaze preko planinskih prijevoja, za teretna vozila obavezna je uporaba lanaca. Snijega ima i na cestama u nižim predjelima, osim dionica u južnim krajevima gdje se prometuje po mokrom kolniku.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mibu 16.12.2018.

    A koga to briga?

  • jožek2 16.12.2018.

    Pa šta nas briga za Ercegovinu, pa zar mi nemamo svoju državu i svoje probleme sa snijegom? O ercegovini nek brine njihova država.

  • 15.12.2018.

    kome je u RH ovaj podatak bitan???

Komentiraj...
Vidi sve komentare