To je to što me zanima!

Prometnog redara napao vozač Ubera: Htio je snimiti prekršaj

U 11,30 sati nedaleko od crkve sv. Frane u Splitu vozač Ubera verbalno je napao prometnog redara koji je namjeravao snimiti njegov automobil u prekršaju...
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je 37-godišnjeg vozača Ubera koji je u četvrtak ujutro verbalno napao prometnog redara u središtu grada, potvrdila je policija.

U 11,30 sati nedaleko od crkve sv. Frane u Splitu vozač Ubera verbalno je napao prometnog redara koji je namjeravao snimiti njegov automobil u prekršaju. Nakon što je prijavljen policiji, vozač je odveden u zgradu policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a taj se prekršaj počinjen prema službenoj osobi kažnjava od 200 do 800 kuna ili 30 dana zatvora.

Iz Ubera su se oglasili o incidentu i poručili:

“Uber strogo osuđuje bilo kakav oblik nasilja i ne podržavamo ovakvo ponašanje. Pravila ponašanja naših vozača jasna su svima te ih se svi moraju strogo pridržavati, u protivnom ih se odmah uklanja s platforme. Otvoreni smo za suradnju s policijom kako bismo im na bilo koji način pomogli u istrazi te ćemo i dalje nastaviti surađivati s gradovima kako bismo osigurali sigurnost na cestama i u gradovima.”

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 15.09.2018.

    I kumice na dolcu su službene osobe😭😭

  • _Varešak_ 13.09.2018.

    Zabraniti Uber.

  • Jackal1 13.09.2018.

    Ti vozači ubera živa katastrofa.Ljudi se za zaradom primili tog posla, uzeli aute od renta cara i voze za ono šta im na kraju ostane.Problem je šta su se toga primili i mnogi koji nemaju znanja u vožni i snalaženju u prometu,dok su takvi vozili privat svoje aute bili su manje u prometu,ali sad su stalno u prometu i znatno se vidi razlika i koliko takvi zapravo ugrožavaju promet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare