To je to što me zanima!

Snimao se dok je nožem rezao truplo bivše djevojke

Mohammed Santos (20) ubio je i rasjekao svoju bivšu djevojku, a zatim je otišao u grad. Vratio se po ostale dijelove tijela i razbacao ih u dvije rijeke
Vidi originalni članak

Brazilska policija je rekla kako je na mobitelu Mohammeda Dalija Carvalhoa Dos Santosa (20) pronašla snimku stravičnog ubojstva. Smijuljeći se, mladić reže truplo Britanke Care Marie Burke (17), svoje bivše djevojke. Ubojica je prvo policiji priznao ubojstvo da bi u intervjuu za The Sun to demantirao.
- Nisam ju ubio. Lagao sam pri uhićenju - kaže mladić. Za brazilsku televiziju policijski je izvor rekao da je mladić priznao ubojstvo i da se činilo kao da je ponosan na slike i snimke. U priznanju je ispričao da je u subotu u svome domu Caru izbo na smrt. Tijelo je ostavio u kadi, otišao se van zabavljati, a po povratku je raskomadao mesarskim nožem. Policija je nož našla u kanalu u njegovoj ulici. Torzo su našli u ponedjeljak u kovčegu u obližnjoj rijeci. Ubojica je navodno policiji rekao da se, nakon što je bacio kovčeg s torzom, vratio u stan po ruke, noge i glavu koje je bacio u drugu rijeku. Policija ih još traži. Izmasakrirano truplo identificirao je Carin prijatelj po tetovažama.
- Bio sam u svome stanu kada se nešto dogodilo. Ubili su ju tamo, ali ne znam tko. Ja nisam - rekao je Santos. Policija nagađa da je ubojica htio britansko državljanstvo, a da se Cara nije htjela udati za njega te su se posvađali. Po drugoj teoriji djevojka je prijetila da će ga cinkati policiji zbog dilanja droge.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sprinterica 01.08.2008.

    još jedan bolesnik, ma sve to treba zatući odmah bez suđenja

  • ona009 01.08.2008.

    O Boze.....strasno......najezila sam se.....nemam rijeci

  • marko00 01.08.2008.

    1. tip je gadan 2. muslimančina zadrti

Komentiraj...
Vidi sve komentare