To je to što me zanima!

Snimila je kamera: Učiteljica u maloj školi nogom tukla curicu

Ljuta sam, ne mogu vjerovati da je netko tako nešto učinio. Zgrabila je moje dijete za ruku, izvukla ga iz police i udarila ga nogom, rekla je majka koji je snimka šokirala
Vidi originalni članak

Kamera je snimila učiteljicu u Kansasu Crystal Smith kako udara djevojčicu (5) nogom te ju povlači za ruku.

Curica je došla kući 21. veljače i nakon što ju je majka pitala kako je bilo u maloj školi, curica je odgovorila:

- Ne volim svoju učiteljicu, zla je, udarila me u ruku.

Nakon toga je majka primijetila crvenu mrlju na ruci djevojčice. Odmah je nazvala ravnatelja škole.

- Učiteljica mi je onda rekla kako se ne čudi da moja kći ima crvene mrlje po rukama jer se valjala po podu i uvlačila u policu. Rekla je i da ju je moje dijete udarilo nekoliko puta - kaže majka, prenosi Daily Mail.

No nije bila zadovoljna odgovorom učiteljice pa je tražila snimku nadzorne kamere. Dobila ju je nakon više od tjedan dana.

- Bila sam jako nesretna. Ta je žena sjedila sa mnom za stolom i lagala je o svemu. Lagala je i drugima i bila je vrlo uvjerljiva - kaže majka. 

- Ljuta sam, ne mogu vjerovati da je netko tako nešto učinio. Zgrabila je moje dijete za ruku, izvukla ga iz police i udarila ga nogom - kaže majka. Škola je učiteljicu suspendirala do okončanja istrage. Istraga je završila kraljem ožujka i sada slučaj razmatra državno odvjetništvo koje bi trebalo odlučiti da li ima temelja za kazneni progon. Učiteljica je u međuvremenu dobila otkaz. 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • najiram 10 03.05.2019.

    koliko se vidiu...razmaženo derište ... na snimci curica je najprije dobro nogama izudarala ućiteljic... ova joj vratila samo gurkanjem nogom jer nije htijela se ponovno sagnuti ka njoj jer bi je opet udarila nogama...kao prvo majku na preodgoj a razmaženo derište ne više primiti u malu školu naka nogama udara svoju mater...koja nije nikaj drugo razmaženo derište...a svi vi koji bi je ubili pod hitno na psihijatriju...pitam se kakvi ste vi ljudi...

  • Duracell 1 30.04.2019.

    Baba kečer, ima sto dvajst kila, to letvom ne možeš umlatiti. I onda takva ide šutati petogodišnje dijete. Baci to na robiju.

  • isoc41 30.04.2019.

    Žena je pretjerala ali djeca su danas daleko gora nego nekada kada je šiba bila rajski predmet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare