To je to što me zanima!

Snimile ga kamere: Mrtvu ženu i mrtve kćeri utovario u vozilo

SAD: Tijela djevojčica pronađena su u gotovo punim tankovima s naftom u naftnoj kompaniji u kojoj je Chris Watts bio zaposlen. Ženu je zakopao na istoj lokaciji
Vidi originalni članak

Mediji su objavili snimku na kojoj se vidi kako se Chris Watts (33) odvezao vozilom u koje je utovario tijelo svoje mrtve supruge Shannan (34) i mrtva tijela svojih kćeri. Chris Watts iz Colorada je podsjetimo, nedavno osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstava. Smrtnu kaznu je izbjegao jer je priznao zločin i tako se nagodio. 

DA IZBJEGNE SMRTNU KAZNU Konačno sve priznao: 'Da, ubio sam suprugu i naše dvije kćeri'

Chris Watts (33) je novinarima prvo rekao da je njegova supruga uzela djecu i otišla negdje na par dana. Ubrzo nakon toga postao je glavni sumnjivac za ubojstvo. 

Policija je otkrila i da je Christopher ženu varao s kolegicom s posla, što je on u početku nijekao. Onda je Watts priznao da je ubio ženu, ali zato jer je ona zadavila njihove kćeri.

IZBJEGAO SMRTNU KAZNU 'Tata monstrum' doživotno će u zatvor: Ubio suprugu i kćeri

Na kraju je ipak priznao da je ubio Shannan koja je sumnjala da ju vara. Rekao je da ju nije volio i da je htio biti sa svojom ljubavnicom Nichol Kessinger. Ubio je i kćeri te nerođeno dijete.

PRIZNAO UBOJSTVO 'Tata, ubio sam ženu. Zašto? Zato što je zadavila naše kćeri'

Shannan je naime bila trudna i trebala je roditi dječaka. Tijela djevojčica pronađena su u gotovo punim tankovima s naftom u naftnoj kompaniji u kojoj je Watts bio zaposlen. Ženu je zakopao na istoj lokaciji, malo udaljenoj od tanka u koji su bačene djevojčice koje su bile stare tri i četiri godine, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Fenix7 01.12.2018.

    Ne kužim zakaj izbjegava smrtnu kaznu. Kakva nagodba? Da mu je i malo zdravog razuma ostalo, presudio bi si sam već odavno. Užas

  • deda_čiča 01.12.2018.

    Nabiti ga na kolac ko u srednjem vijeku nek krepava danima

  • humscro 01.12.2018.

    Izrode jedan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare