To je to što me zanima!

Snimili dadilju kako baca i trese tek rođenu curicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Roditelji malene djevočice nemalo se se iznenadili kad su vidjeli snimku na kojoj dadilja baca i trese njihovo dijete. Snimku su proslijedili medijima...
Vidi originalni članak

Wesley Locklair i njegova supruga iz Južne Karoline skrivenom su kamerom snimili kako dadilja Cheryl White (60) zlostavlja njihovo malo dijete. Na videosnimci se jasno vidi kako dadilja, koju je par našao preko agencije, neoprezno diže dijete, trese ga i baca. Dadilju su odmah prijavili policiji, a protiv nje će podići optužnicu zbog zlostavljanja. Malenu djevojčicu odvezli su u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili hematome na glavi. Odvjetnik Cheryl White nije htio ništa komentirati prije suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nix_zgd 18.03.2008.

    pa nije da ju baca i trese ali je malo pregruba prema njoj

  • entoni 18.03.2008.

    Goge61 dobro kaže buzdo kretenizam, evo moja Suzana u SAD-u kaže da nije vidjela gluplje ljude od amera nigdje, a puno je proputovala i žao joj je što mora još nekoliko godina biti tamo. Za djecu se i meni digne tlak,razumijem te. Goge61 draga moja opako si u pravu na žalost. Ova tvoja rečenica nije budučnost, nego sadašnjost. Samo čudo bi moglo zaustaviti ove strahote !

  • Goge61 17.03.2008.

    Znam Entoni da si čitala. I ja čitam, ali se uvijek nanovo zgražam nad ljudskom glupošću! Dobro je buzdovan rekao američki kretenizam! Imamo i previše hrvatskog kretenizma, ali pobijesnim kada takvo nešto pročitam! Ovaj svijet ide definitivno u propast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare