To je to što me zanima!

Snimili dadilju kako maltretira dijete: Samo sam je educirala!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Leila Vanelli Ferreira (33) priznala je policajcima da je tukla curicu (2). Tvrdila je da ju je samo educirala jer je razmažena. Djevojčica ima ogrebotine, ugrize i opekotine
Vidi originalni članak

Brazilska policija uhitila je dadilju Leilu Vanelli Ferreira (33) koja je zlostavljala dvogodišnjakinju. Nakon što su roditelji djevojčice primijetili ugrize i ogrebotine na djetetu, postavili su kamere po kući u Riju de Janeiru. Šokirali su se vidjevši snimku. Policija je optužila ženu za zlostavljanje. Rekli su kako je medicinska sestra pljuskala i grizla djevojčicu i namjerno je palila dok joj je mijenjala pelene. Na snimci se vidi kako je vuče i trese kako bi je 'dovela u red'. Dadilja je radila kod obitelji dva mjeseca, piše Globo. Imala je plaću oko 2500 dolara (13.000 kuna) mjesečno. 

Jedan sluga upozorio je roditelje na loše ponašanje dadilje, a drugi je dao otkaz jer nije mogao gledati zlostavljanje. Dadilja je sve priznala policajcima, ali tvrdi kako ju je samo preodgajala jer je djevojčica jako razmažena. Rekla je i kako sama ne može zatrudnjeti te se ponašala prema djetetu kao da je njezino. Nakon uhićenja, policija očekuje da će otkriti još njezinih žrtava.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • TTbosna 15.07.2011.

    to teba eutanizirati

  • snike 15.07.2011.

    a odrobovala bih ja tebe bez problema,ja iz zatvora bi izašla,ali ti iz zemljice nikada

  • đony 15.07.2011.

    issssseeeee kak ju je ubila jadna mala imat će traume do kraja života,pa kaj je to zlostavljanje? u gradu vidiš gorih sranja kako starci šoraju klince ko životinje i nikom niš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare