To je to što me zanima!

Snimili gadnu tučnjavu: Dvojica se potukla usred Bola na Braču, jedan je trebao liječničku pomoć

U videosnimci koji su napravili prolaznici vide se dvojica muškaraca koji su se prvo verbalno sukobili, a onda i navalili jedan na drugoga. Jedan je skočio na drugoga i oborio ga, te nastavio udarati
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca žestoko su se u srijedu predvečer obračunala šakama na bolskoj rivi na otoku Braču, pokazuje videosnimka koja se pojavila na društvenim mrežama.

U prilično uznemirujućim scenama, nakon što su urlali jedan na drugoga, jedan muškarac se počeo udaljavati po zebri, no drugi se zaletio za njim, oborio ga na tlo, te nastavio udarati. Muškarac koji je pao, kako se čini, nije uopće uzvraćao, a potom su pritrčali i drugi, rastavljajući ih i podižući muškarca s tla.

VIDEO: Snimka tučnjave skraćena je zbog brutalnosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se  i kad točno dogodilo, pitali smo nadležne u PU Splitsko-dalmatinskoj.

- U odnosu na Vaš upit možemo izvijestiti kako je Policijska postaja Brač zaprimila sinoć dojavu o narušavanju javnog reda i mira, odnosno verbalnom i fizičkom sukobu u Bolu na Braču u kojem je jedan od dvojice sudionika zadobio ozljede, te je zatražio liječničku pomoć. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje - odgovorili su.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • clon 20.08.2021.

    Lik je sam pa na pod jer je tija izbjeć udarac

  • -ZG86- 20.08.2021.

    Dok murija dode iz Supetra treba im bar 25min🤣😂

  • Štijef 19.08.2021.

    a kaj ces dalmosi su postali i ostali divljaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare