To je to što me zanima!

Snimili stravičan sudar busa i auta u kojem je poginuo čovjek

Hyundai je krivudao po kišnoj cesti na magistralnoj cesti u BiH. Vozači koji su se nalazili iza Hyundaija snimili su cijelu nesreću: 'Sad će kontra u branik. Gle ga što prelazi crtu', čuje se na snimci
Vidi originalni članak

Na magistralnoj cesti M-17 Mostar-Jablanica u Aleksinom Hanu poginuo je jedan čovjek u sudaru automobila marke Hyundai i autobusa.

Na društvenim mrežama pojavila se šokantna snimka nesreće koju su snimali putnici iz automobila koji se nalazio iza Hyundaija.

- Sad će kontra u branik. Ne, neće. Gle ga što prelazi crtu - govorili su dok su snimali kako krivuda cestom.

- Vozi 30 i sječe krivinu. Ili je pijan ili spava - komentirali su u nevjerici.

- Makni se od njega, pusti ga. Radije parkiraj. Evo ga, ode u autobus - uzviknuli su.

Suvozač je savjetovao vozača da uspori ili pusti auto ispred sebe da se odmakne kako ne bi došlo do nesreće. Kao što je i predvidio, Hyundai je udario bus koji je dolazio iz suprotnog smjera. Frontalni sudar bio je strašan.

Video su objavili na Facebooku, no brzo je uklonjen. 

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Detox 24.05.2019.

    Ja sam je vidio na youtubeu . I jednostavno nisam imao riječi kojima bi opisao ponašanje onoga koji je to snimio. Djelovao mi je kao da uziva u tuđoj nesreći samim svojim ponašanjem. Citirat cu njegove riječi: hej ovaj ostao bez glave, hej legendo jesi li živ nije živ ostao je bez glave.. Pa mislim nevjerojatno!

  • lilana27 23.05.2019.

    Covjek koji je poginuo u automobilu je imao secernu bolest...a radio je na razminiravanju.. Posredno ili neposredno spasio je tisuce zivota a kao zahvalu je docekao da ga netko snima dok umire...nase drustvo je dotaklo dno zivota....sramim se sto zivim u ovakvoj sredini

  • 21.05.2019.

    Jel moguće? Odgledao sam snimku na Facebook-u da izvinete evo šta je govorio:"De skloni se od budale j***m mu mater vidiš da nije normalan garant je pijan". Čovjek je imao šećernu bolest i "onesvjestio" se što se nekad dešava ako je šećer pre visok ili pre nizak mogli su mu svirnuti ili blicati da ga "trznu" tj. probude. Mogao je preživjeti ali ne zašto bi nekome pomogli kad ga možemo snimiti kako gubi život pa ja! Kako je narod glup j***m ti nebo nenormalno. Mjesto da su ga pokušali "spasiti" oni jedu g***a i snimaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare