To je to što me zanima!

Snimio i duha među svojim prijateljima na rođendanu

Fotografija Filipa Gažija (19) osvojila je deveto mjesto u konkurenciji više od 500 fotografija paranormalnih fenomena iz cijeloga svijeta
Vidi originalni članak

Filip Gaži (19) iz Kunovca pokraj Koprivnice uslikao je duha na proslavi svog 18. rođendana prošle godine. Njegova fotografija osvojila je deveto mjesto u konkurenciji više od 500 fotografija paranormalnih fenomena koje su ljudi iz cijelog svijeta poslali prof. Richardu Wisemanu, poznatom lovcu na duhove.
- Fotografiju sam snimio 27. ožujka 2008. u društvenom domu u Selu Goričkom kraj Kumrovca, na proslavi rođendana. Fotografirali smo se cijelu večer, a dan poslije smo pregledavali snimke. Na jednoj od njih, između dvojice mojih prijatelja, ugledali smo duha - rekao je Gaži te dodao kako je fotografije snimao mobitelom Sony Ericcson K 750 pa snimke nisu dobre rezolucije. Dodao je kako se nije prestrašio kada je ugledao duha, ali njegovi prijatelji jesu.
- Ovaj vikend ponovno tamo slavimo pa se nadam da ću se opet susresti s duhom. Fotoaparat obavezno nosim - rekao je Gaži.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VjekoslavSamoščanec 30.01.2012.

    Hvala na ispravku. Obrazac za ispravak članka nalazi se ispod teksta svakog članka. Ulogirajte se i pošaljite ispravak. Hvala.

  • marekkkkkkk 15.01.2011.

    ma možda je igra sjenki.....i možda su si malo previše popili,,,,a možda je baš duh......tko nije vidio i doživio ne zna,,,,

  • JAX 02.04.2009.

    svi cemo biti duhovi kad umremo jedva cekam biti duh

Komentiraj...
Vidi sve komentare