To je to što me zanima!

Snimka užasa: Nakon snažne eksplozije nastali panika i kaos

Policija je potvrdila da među stradalima u napadu na koncertu u Manchesteru ima i djece. Prema zadnjim podacima poginulo je 22 ljudi. sumnja se na terorizam
Vidi originalni članak

Nakon što je koncert Ariane Grande u Manchesteru završio, odjeknula je eksplozija. Na video snimci se čuje trenutak eksplozije. Nakon toga su zavladali strah i panika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Prestravljeni tinejdžeri i djeca koji su bili na koncertu su pokušavali što prije izaći. Došlo je do naguravanja, padali su preko stolaca. Policija napad tretira kao teroristički. Prema zadnjim informacijama izveo ga je jedan napadač koji je poginuo na mjestu. Eksplozivnu napravu je nosio u ruksaku. Poginulo je najmanje 22 ljudi. Policija je potvrdila da među stradalima ima i djece. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
Idi na 24sata

Komentari 187

  • Gademz_1 23.05.2017.

    Pa zasto se ljudi u takvoj situaciji kad se vec desi ponasaju kao stoka,gaze jedni po drugima,kresce,pogotovo ove zene i ozljeduju se dalje,umjesto da koliko toliko ostaju pri sebi i rijese situaciju bez daljnjih ozlijedenih.Znaci desilo se jbt pa tu vise ne mozes nista,trebas mirno traziti izlaz i pogledati sto je s ostalima ne aaaaaa i da je moje dupe samo vani pas mat.

  • kokošar 23.05.2017.

    da nema isila 24sata ne bi imao što pisati, čak mislim da 24sata financiraju isilove pothvate, ne3 znam dali neko zna postojao je novinar u americi koji je palio zgrade da bi imao o čemu pisati, tako i ovi lešinari od novinara naslađuju se tiđoj patnji

  • kokošar 23.05.2017.

    što reći "stop muslim..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare