To je to što me zanima!

Snimke Ivane Hodak samo sat vremena prije ubojstva

Tri minute poslije 10 sati u ponedjeljak Ivana Hodak napustila je Odvjetničku komoru u Koturaškoj ulici. Zaputila se prema svome stanu
Vidi originalni članak

Nadzorna kamera snimila je Ivanu Hodak u Odvjetničkoj komori u Koturaškoj ulici nekoliko minuta iza deset sati. Sređivala je papire jer je do Božića namjeravala položiti pravosudni ispit. Nakon pola sata sjela je u automobil i krenula natrag u stan u Ulici Pavla Hatza. Njezine prijateljice tvrde kako se namjeravala presvući i nakon toga otići u Nacionalnu i sveučilišnu biblioteku, gdje je trebala učiti. Na stubištu njezine zgrade dočekao ju je ubojica i ispalio joj dva metka u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_21090 09.10.2008.

    Kao da se pozdravila i oprostila od svih. Tužno,ali previše zastupljeno u svim medijima. Koja li je ona žrtva po redu,tek se sada pojedinci bude i shvaćaju problematiku našeg naroda.

  • gucica 08.10.2008.

    Zao mi je cure ali ovo je malo previše,po čemu je ona toliko posebna da se o njoj toliko piše!Kretala se u opasim vodama i nažalost nastradala!Poslje j... nama kajanja!Zašto se ne piše o onoj curi od 17 god.ona je manje vrijedna od Ivane?!

  • Tesanera 08.10.2008.

    kako je jezivo gledat ove slike, čas si živ, čas mrtav! prestrašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare