To je to što me zanima!

Snježana je pronašla junaka koji ju je spasio od oluje: Hvala mu, neka mi se javi za kavu!

Imam spasitelja koji se zove Ivan Metikoš. Voljela bih da se vidimo, da porazgovaramo. On je moj anđeo čuvar i hvala mu što 19. srpnja slavim novi rođendan, napisala je Snježana
Vidi originalni članak

Snježana Fakfar pronašla je svog junaka koji ju je spasio iz oluje koja je u srijedu pogodila Zagreb. Grčevito se držala za stup i nije se mogla pomaknuti od vjetra, a oko nje je lijevala kiša, letjele su grane stabala i krovovi.

Javila joj se djevojka hrabrog mladića koji joj je pomogao. Snježana ga sada zove na kavu da mu zahvali.

- Imam spasitelja koji se zove Ivan Metikoš. Voljela bih da se vidimo, da porazgovaramo. On je moj anđeo čuvar i hvala mu što 19. srpnja slavim novi rođendan - napisala je na Facebooku.

Ivanov hrabri i nesebični potez ostat će zauvijek zabilježen na snimci, a susret njega i Snježane čini se vrlo izgledan. Čeka se da se Ivan javi i da Snježana konačno upozna svog spasitelja.

DRAMATIČNA SNIMKA Žena se grčevito držala za znak u oluji, a onda je stigao on: Traži junaka koju ju je spasio

Podsjetimo, Snježana je u srijedu ostala prikovana uz prometni znak dok je oko nje šibalo granje stabala. Javno se željela putem Facebooka zahvaliti nepoznatim prolaznicima koji su je spasili od nevremena i vjerojatno joj tako spasili i život.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • komentator Luka10 23.07.2023.

    nejde se na kavu zbog kave

  • 23.07.2023.

    Njezin junak je susjed koji je snimao i kaže da je bitnije dokumentirati nego spašavati. Ruku na srce, situacija nije ni bila toliko dramatična, tih desetak metara do ulaza mogla je proći makar na koljenima, a ne se držati za klimavi prometni znak.

  • BROKRO 23.07.2023.

    konacno nesta ljepo na portalu , umijesto Ukraine i Rusije

Komentiraj...
Vidi sve komentare