To je to što me zanima!

Snježna oluja zaustavila sve: Milijuni zatvoreni u domovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema američkoj meteorološkoj službi moglo bi pasti između 5 i 10 cm snijega na sat, a snježni pokrivač bi mogao dosegnuti 60 cm uz vjetar od 72 od 88 km na sat
Vidi originalni članak

Milijuni ljudi na sjeveroistoku Sjedinjenih Država od ponedjeljka su zatvoreni u svojim domovima dok iščekuju jednu od najsnažnijih snježnih oluja , javlja Fox News.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gusti snijeg u ponedjeljak je početkom poslijepodneva već padao u New Yorku, gdje su ulice čistile stotine ralica.  Prema američkoj državnoj meteorološkoj službi moglo bi pasti između 5 i 10 cm snijega na sat , a snježni pokrivač bi mogao dosegnuti 60 do 90 cm uz vjetar do 130 kilometara na sat.

REUTERS/PIXSELL

Škole zatvorene, otkazane tisuće letova

Više od 7700 letova je otkazano. Škole i javne ustanove u ponedjeljak su zatvorene  ranije, a trgovine su bile prepune kupaca koji su uzimali zalihe hrane.

Ne vozi metro, ni vlakovi, zabranili i promet svim vozilima

U 20 sati u New Yorku je prestao voziti metro, a od 23 sata ne voze ni vlakovi. Guverneri New Yorka, New Jerseya, Connecticuta, Massachusettsa i New Hampshirea zabranili su kretanje prometnicama za sva vozila, osim onima za hitne intervencije. Građani koji se ogluše na pravila, mogli bi platiti kaznu do 300 američkih dolara.

Poruka građanima: 'Ne napuštajte domove'

U većini gradova u utorak neće biti nastave . Građanima je preporučeno da ne napuštaju domove . Moguć je nestanak električne energije zbog orkanskog vjetra k oji bi mogao srušiti stabla na vodove.

Smirivanje vremena najavljeno je za srijedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 73

  • tiha voda_492 27.01.2015.

    Svašta..... -.-

  • MyaMikic 27.01.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • fiore 27.01.2015.

    nego da mi njima pošaljemo buru koja puše preko 160 km/h?po slikama ne bih rekla da je to neki kaos?još sami sebe slikavaju po parkovima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare