To je to što me zanima!

Snowden: Još uvijek radim za NSA, ali oni to očito ne znaju

Američki zviždač je u razgovoru za Washington Post izjavio da nije htio mijenjati društvo, već da je htio dati priliku samom društvu da samo vidi treba li se mijenjati
Vidi originalni članak

Edward Snowden, američki zviždač s moskovskom adresom, je u razgovoru za Washington Post rekao je da je zadovoljan onime što je postigao otkrivši javnosti informacije o prisluškivanju od strane NSA (Agencija za nacionalnu sigurnost).

- Za mene, u smislu osobne zadovoljštine, misija je već ispunjena. Već sam pobijedio - poručio je Snowden, dodajući kako nije htio mijenjati društvo, već dati društvu priliku da samo odluči treba li se mijenjati.

Snowden je otkrio kao se premišljao treba li otkriti povjerljive podatke o agenciji čiji je zaposlenik bio. Nije znao hoće li javnost dijeliti njegovo mišljenje. Odbacuje optužbe da je htio naštetiti NSA-i.

- Ja radim na tome da se NSA poboljša. Još uvijek radim za NSA. Oni su jedini koji to ne shvaćaju - rekao je Snowden.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • VrloPametan 25.12.2013.

    vidi se kak je pametan, da je stvarno pametan nebi ništa govorio

  • NaKituMiNajaši 24.12.2013.

    prijatelju,moj promijenilo se nije ništa,kapitalizam žestoko gazi,i gazi... jedino mi ježao što si svoj život riskirao,za ništa,ali drago mi je da si ih uspio zavarati i spasiti se!!živ i zdrav bio!!!!

  • cikifild 24.12.2013.

    skupljaju informacije za zidove i njihove banke

Komentiraj...
Vidi sve komentare