To je to što me zanima!

Snowdenov otac u Moskvi: Sin mi nema više od čega živjeti

Po dolasku u Moskvu Lou Snowden, kojeg je dočekao odvjetnik njegovog sina, novinarima je kazao da osjeća veliku zahvalnost jer je njegov sin siguran i slobodan
Vidi originalni članak

Otac američkog zviždača Edwarda Snowdena stigao je u Rusiju kako bi posjetio sina, kojem je Rusija dala azil, prenosi BBC.

Po dolasku u Moskvu Lou Snowden, kojeg je dočekao Anatolij Kučerena, ruski odvjetnik njegovog sina, novinarima je kazao da osjeća veliku zahvalnost jer je njegov sin siguran i slobodan. Kazao je i da je u Rusiju došao kako bi se bolje upoznao sa situacijom svog sina i dodao da se nada da će ga imati priliku vidjeti. Razgovarat će i oko sinovljevog zaposlenja jer više nema od čega živjeti. 

Podsjetimo, Edward Snowden bivši je zaposlenik američke nacionalne agencije za sigurnost (NSA) koji je odao podatke o nadzoru tajnih službi koje su objavili The Guardian i Washington Post.  

>>> Uništili računala u kojima su bili Snowdenovi tajni podaci

Idi na 24sata

Komentari 26

  • adrijana_volim_te 11.10.2013.

    Ovaj ce se vratiti u USa kad komunisti budu na vlasti, to znaci nikad :)

  • kruševo 10.10.2013.

    neka dođe u Hrvatsku i učlani se u SDP i odma će dobiti posa

  • jožina 10.10.2013.

    kakvi komentari :( čovjek je napravio dobro djelo što je objavio da USA špijunira cijeli svijet.... mi smo ostali u k...u jer smo dopustili da samo na tome ostane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare