To je to što me zanima!

Socijalna samoposluga je uz pomoć vatrogasaca opet puna

Članovi DVD-a Kaptol i DVD-a Jakšić kod Požege organizirali su humanitarnu zabavu za samoposlugu u Vukovaru. Skupili su 25.000 kuna i kupili namirnice...
Vidi originalni članak

Članovi DVD-a Kaptol i DVD-a Jakšić kod Požege organizirali su humanitarnu zabavu za pomoć vukovarskoj socijalnoj samoposluzi. Prikupili su 25.000 kuna te su donacije nakon zabave skupljali i u svojim selima. Prikupljenim iznosom kupili su namirnice i higijenske potrepštine koje su najpotrebnije socijalno ugroženim vukovarskim obiteljima. 

Stanovnici sela su im, rekli su nam, i sami donosili namirnice u sjedište DVD-a. Natovarili su pun kamion i u subotu ujutro krenuli iz Kaptola prema Vukovaru gdje će ih dočekati sadašnji gradonačelnik Ivan Penava i bivši gradonačelnik Tomislav Šota koji je u Domovinskom ratu kao izbjeglica živio u Kaptolu. 

– Obećali smo da će nam ovakva akcija postati tradicija svake godine. Kako je ovo prvi put da smo je organizirali moramo biti zadovoljni jer smo prikupili oko dvije tone robe. Vukovarci su bili oduševljeni kad smo im javili da smo odlučili pomoći na ovaj način – rekli su nam vatrogasci. 

U DVD-u Kaptol i DVD-u Jakšić djeluje više od 70 članova koji su svi bili uključeni u ovu akciju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 11.04.2015.

    Svaka čast dečki...nek se Todorići i Tedeskiji sakriju pred vama, nisu vam do koljena...

  • BarbaraMikulic 11.04.2015.

    kako je to lijepo,humano,svaka cast,to je moglo na naslovnicu kraj bandica

  • medena555 11.04.2015.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare