To je to što me zanima!

Šok kod Bjelovara: Nije položio vozački, a vozi već 27 godina!

Muškarac (45) u ponedjeljak je priveden jer nije imao vozačku dozvolu, a nikad nije ni položio ispit. Bez obzira na to, zadnjih 27 godina vozi, a sada ga čeka 30 dana zatvora
Vidi originalni članak

Da je sreća varljiva uvjerio se i 45-godišnji žitelj iz Velikog Trojstva koji je čak 27 godina uspješno „zaobilazio“ prometne policajce, da bi u ponedjeljak „pao“ na Đurđevačkoj cesti 10 minuta prije ponoći kad se vozio iz Bjelovara prema kući.

Nakon što policajcima pokazao prometnu, gotovo su ostali bez daha kad im je kazao da je nema vozačku jer nikada nije polagao vozački ispit. Odmah je uhićen i sproveden u policiju i u utorak u jutarnjim satima imao je susret s dežurnim sucem Prekršajnog suda u Bjelovaru. Kažnjen je s 30 dana zatvora. Odmah je odveden u zatvor u Bjelovaru. 

Jedanaest minuta nakon „rekordera“ iz Velikog Trojstva u Malom Pašijanu, na garešničkom području zaustavljen je u kontroli prometa još jedan vozač bez dozvole i pri tome pod utjecajem alkohola od 0,48 promila. Mladić (23)  je uhićen i njega očekuje tijekom utorka odlazak na bjelovarski Prekršajni sud.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Dalibor0704 25.09.2018.

    Ovi koji voze normalno i ne prave nesreće su neprijatelji državnog aparata, koji na hapšenjima, suđenjima i zatvaranjima muze tu istu državu i dobro živi. Radi toga, jer se očekuje da će opet opravdano privoditi ubojice za volanom i time opravdati primanja, osuđuju ih na kratke ili nikakve kazne.

  • yocko 25.09.2018.

    Nije ni prvi ni zadnji koji nema vozačke,ima ih još..

  • Krešo_1_1 25.09.2018.

    I onda bude policija rekla da radi svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare