To je to što me zanima!

Šok: Na riječkoj obilaznici se prevrnuo kombi pun migranata

Vozač je kod čvora Orehovica, vjerojatno zbog prevelike brzine, izgubio kontrolu nad kombijem, 'zaplesao' te se prevrnuo na bok. Prema prvim informcijama, u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih ljudi
Vidi originalni članak

Na riječkoj zaobilaznici kod čvora Orehovica u subotu oko 8 sati prevrnuo se kombi pun migranata. Kako javlja portal Riječanin.hr, vozač je, vjerojatno zbog prevelike brzine, izgubio kontrolu nad kombijem, te je zatim 'zaplesao' i prevrnuo se na bok uz samu cestu.

Iz kombija su zatim jedan po jedan počeli izlaziti migranti, vjerojatno ilegalni, koji su prema izjavama svjedoka nesreće platili prijevoz do hrvatsko-slovenske granice. Migranti su posjedali na rubnik ceste, a policajci su zatražili njihove isprave.

Svi putnici iz kombija bit će privedeni u policijsku postaju na daljnje postupanje.

Prema prvim informcijama, u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih ljudi, a više o točnim uzrocima nesreće znat će se nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • domoljub029 25.11.2018.

    Svaki migrant za pojedini prevoz plaća do 3 000 eura,tako da je to izuzetno dobar biznis i isplativ bez obzira na moguće kazne ako vas uhvate , 20-30 migranata u kombiju koji je kupljen za nekoliko tisuća donosi zaradu od najmanje 60 000 eura za samo 1 dan posla,a toliko ne možete zaraditi na dan ni da ste sam premijer Plenković.

  • domoljub029 25.11.2018.

    sirota djeca i njihove mlade majke

  • trpimirko 24.11.2018.

    Nejač. Oni se vozikaju bez dokumenata a ja putovnicom Hr tri sata čekam na granici da bi se iz Dežele vratio u Hrvatistan.Živjeli hr uhljebi i migranti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare