To je to što me zanima!

Šok u tunelu Učka: Otpao dio ventilacije, sudarila se dva auta

Vozač, ispred kojeg je pao dio ventilacije, naglo je zakočio kako bi izbjegao sudar, ali u njega se zabio auto koji je vozio iza. Na teren su izašle interventne službe, te je u tunelu vladala posebna regulacija prometa
Vidi originalni članak

Dio ventilacijskog sustava otkačio se sa stropa tunela Učka u četvrtak oko podne, pao i prouzročio prometnu nesreću u kojoj je dvoje ljudi lakše ozlijeđeno, javlja portal Našabujština.com.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je potvrdila da su se auti sudarili jer 46-godišnjak, koji je upravljao Fordom riječkih registracija u smjeru Pule, nije držao potreban razmak i udario u stražnji dio Citroena pulskih registracija koji je vozila 24-godišnjakinja.

Vozačica je usporila kako vi izbjegla nalet na dio ventilacijskog sustava, koji je neposredno prije pao na kolnik.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Na teren su izašle interventne službe, te je u tunelu vladala posebna regulacija prometa.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač Forda i njegov 36-godišnji suputnik. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama,  vozaču Forda izdat će se prekršajni nalog.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • bcelija 07.04.2018.

    Kako bi tek padali da rade!? Mislim ventilatori!

  • 07.04.2018.

    Policija je zaključila da su za nesreću krivi vozači, a ne onaj tko upravlja tunelom i ubire harač!? Krivi su naši roditelji koji su plaćali izgradnju ovog tunela samodoprinosom, da ga nisu plaćali ne bi bio niti izgrađen. Možda bi tako bilo i najbolje?!

  • PLJUCK 07.04.2018.

    Nebi im prošao kroz tu đavolju špilju,nema šanse.Mojoj su materi uzeli 3 plače kad za kruh nije imala, a onda tuđman poklonio francuzu da nam kožu guli.Nema ljepše nego proći preko Ućke, vožnja traje 15 min duže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare