To je to što me zanima!

Šok u Zagrebu: Curicu stresla struja dok se penjala po vlaku

Djevojčica se u utorak oko 20.10 sati u Ivanečkoj ulici na Trešnjevci popela na teretni vlak uslijed čega je došlo do strujnog udara. Građani su pozvali Hitnu pomoć
Vidi originalni članak

Djevojčicu, staru između 10 i 15 godina, u utorak je stresla struja dok se penjala po teretnom vlaku na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru. Zadobila je teške ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se doznaje, ona se u utorak oko 20.10 sati u Ivanečkoj ulici na Trešnjevci popela na teretni vlak uslijed čega je došlo do strujnog udara.

Građani su brzo pozvali Hitnu pomoć koja je ozlijeđeno dijete prevezla u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • @+- 20.05.2017.

    Ja znam tu djevojcicu i vjerujte mi tesko je reci ima li 10 ili 15 godina. Bio sam s njom na jednom kampu i jos je tada bila avanturistica te me uopce nije iznenadilo sto se isla penjati na vlak. Ovo je stvarno tragedija. Sto covjeku vrijedi desetljece obrazovanja kada zivot moze biti gotov (na svu srecu u ovom slucaju nije bio) u jednoj sekundi. Zelim sve najbolje njezinoj obitelji, pogotovo njezinoj sestri koju takoder poznajem i koja se sigurno osjeca uzasno sada. A djevojcici koja se penjala na vlak zelim sto je brzi moguci oporavak te se nadam da ce jednog dana opet biti onakva nasmijana i prekrasna kakva je bila u kampu

  • Cippiripi 03.05.2017.

    Sta je toj djeci? Vise se ne znaju normalno igrati..

  • eclipse 2016 03.05.2017.

    Jel' stvarno treba uvesti u osnovnoškolski kurikulum činjenicu da je pentranje po vagonima SMRTNO opasna aktivnost, pa da naša blentava facebook mlađarija to utuvi u glave i prestane besmisleno ginuti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare