To je to što me zanima!

Šokantno: Turski list Angelu Merkel prikazao kao Hitlera

Fotomontaža Angele Merkel s brčićima i nacističkom uniformom osvanula je na naslovnici turskog provladinog dnevnika Güneş, usred krize između Ankare i Europske unije
Vidi originalni članak

Turski provladin dnevnik Güneş objavio je naslovnicu na kojoj je njemačka kancelarka Angela Merkel prikazana kao Adolf Hitler.

Uz naslov "Ženski Hitler", svastike i natpise "Gospođa Hitler" i "ružna tetka", nastavljen je rat riječima između Turske i Njemačke, koja je zabranila organiziranje mitinga podrške turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu i njegovoj kampanji za promjenu ustava zemlje.

Turski predsjednik Erdogan optužio je Njemačku i Nizozemsku za "nacističku praksu" nakon što su te dvije zemlje zabranile održavanje na svojem tlu okupljanja u korist referenduma o proširenju njegovih ovlasti.

Na svojoj internetskoj stranici Güneş je objavio drugu fotomontažu kancelarke s brkovima i nacističkim pozdravom pod naslovom: "Nema razlike u odnosu na Hitlera".

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Burdus_1 20.03.2017.

    Zar nije cetnicki list cetnika pupovca donio naslovnicu sa markickom prikazanom kao hitler... pa nam to ,valjda zbog zastite cetnika ,ne donosite kao vijest..

  • Tica93 19.03.2017.

    Drugi Hitler!!

  • istox 19.03.2017.

    pa ima istine u vezi Turske i Njemačke. Hitleru su turci bili saveznici, ali kako je izgubio rat, tako i turci s njim. Usporedba s Merkel i Erdogan je ista, prvo bili saveznici a kako je Merkel izgubila tako i turci

Komentiraj...
Vidi sve komentare