To je to što me zanima!

Šokantna prošlost: Zabranjeni dosjei i tajne naših političara

Tko je uistinu Vjekoslava Raos Plenković, koju je Zoran Milanović opisao kao “mamu lekarku”, a tko Mario Plenković, otac lidera HDZ-a i potencijalnog hrvatskog premijera?
Vidi originalni članak

Tko je uistinu Vjekoslava Raos Plenković, koju je Zoran Milanović opisao kao “mamu lekarku”, a tko Mario Plenković, otac lidera HDZ-a i potencijalnog hrvatskog premijera?

Istražiteljski tim reportera Expressa prekopao je službene i neslužbene biografije današnjih i jučerašnjih lidera hrvatske politike i otkrio zapanjujuće velik broj oficira, podoficira, milicajaca, komunističkih tužitelja... Od pripadnika naoružanih formacija biviše države na našim izbornim listama i u političkom vrhu mogla bi se sastaviti druga ili treća stranka po veličini. Josip Klemm, kojemu je Milanović olajavao Plenkovićevu majku, bio je milicajac u SR Hrvatskoj...

Što je istina o napadima na Damira Krstičevića, kojeg je Ljubo Ćesić Rojs prozvao zbog služenja u JNA u jesen 1991. godine? Davor Domazet Lošo ostao je u JNA da bi u Beogradu mogao staviti nove zube. Koji su junaci desnice prikrili školovanje u vojnim školama JNA ili milicijskim ustanovama? Za Express pišu Josip Mlakić, Miroslav Lilić, Tea Kvarantan Soldatić, Jasna Babić, a tu je i prilog za kulturu Artis!

Idi na 24sata

Komentari 214

  • JO 03.09.2016.

    To vam govorim več duže vrijeme ,, Da nam se na vlasti smjenjuju Sinovi " moralno politički podobnih " koi su završili Fakultete po zadatku partije uz pomoč Veza i vezica . I sad nam se pretstavljaju kao zaštitnici Hrvatstva !!!

  • mariocalabrese 02.09.2016.

    Sokantno je to da su se udruzili stari Komunisti, , UDBASI, Popovi, klosari, svjetski i domaci lesinari, kokosari i Bosanski polukurcici u partiji zvanoj adeze., Poruka je ajde da zahebemo blentavi narod i da ga hebebo bez Vaselina.

  • ivič 02.09.2016.

    dalmatincima to sve prikazati,oni žive od turizma,uporno glasaju za Hdz a neznaju da ostatak Hrvatske propada,nema sela,tvornica sve uništili!Neznamšto je Spličanima.Šibenčanima,Zadranima mora da su oni druga država!

Komentiraj...
Vidi sve komentare