To je to što me zanima!

Šokantna snimka! Dadilja udara i muči dječaka (1)

Florida: Dadilja Jeannine Campbell (53) bacala je 11-mjesečnog dječaka u košaru za igranje, tukla ga dlanom po zatiljku, gađala ga loptom i šutala
Vidi originalni članak

Snimka skrivene kamere na kojoj dadilja tuče, baca i šamara 11-mjesečnog dječaka bila je dovoljan dokaz da policija uhiti Jeannine Campbell (53) s Floride i prijavi ju za zlostavljanje djece. Nasilnu dadilju snimili su utorak kako dječaka baca u košaru za igranje, gađa ga loptom u glavu i udara dlanom u potiljak, toliko jako da se dječačić srušio na pod. Pri kraju 10-minutnog uznemirujućeg videa dadilja se naljutila jer dječaku nije uspjela navući čarapice i udarila ga 11 puta rukom, a zatim i šutnula nogom.
- Bilo nam je užasno teško. Moja žena je pogledala prvih par sekundi videa i nije mogla više - rekao je dječakov otac. Obitelji su prijatelji preporučili Jeannine, a ona je u životopisu navela crkvu kao glavnog poslodavca.
- Nismo očekivali takvo što, od jedne dame. No, video ne laže - dodao je otac. Prije dva mjeseca je uočio da mu sin ima modricu, no pretpostavio je da ju je zaradio od starijeg brata u igri. Ipak, bio je zabrinut te je u dnevni boravak postavio kameru da vidi što se događa u kući dok ga nema.
- Naravno da sam ljut. Da sam ranije znao što se događa, možda bih ja sada sjedio u zatvoru - rekao je otac. Jeannine je policiji rekla da zna kako na snimci izgleda 'loše'. Priznala je šamaranje, udaranje i gađanje dječaka stvarima.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • SunTzu 19.03.2010.

    jesu li joj platiti ovu vecer cuvanja?

  • prepametna 19.03.2010.

    odvratna stara sotonjara, ovo nemože biti ljudsko biće.

  • meemee 19.03.2010.

    SunTzu, ne boj se... zamjeraju si oni to i zamjerat će si cijeli život, ako su roditelji, a ne \"roditelji\".

Komentiraj...
Vidi sve komentare